≫ 

Predsednik Sportinga suspendovao 19 igrača, sve zbog poruka na društvenim mrežama?!

Opasno se naljutio gospodin Bruno De Karvaljo

  • 3

Potpuno neočekivano, ekipa Sportinga iz Lisabona nastupiće u nedeljnoj utakmici portugalskog prvenstva protiv Pakoš Fereire sa većinom omladincima posle odluke predsednika kluba Bruna de Karvalja da suspenduje čak 19 prvotimaca?!

Gospodin De Karvaljo reagovao je na zajednički istup grupe fudbalera koji su putem socijalnih mreža uputili oštar odgovor predsedniku zbog njegovog komentara na poraz "lavova" od Atletiko Madrida u prvom meču četvrtfinala Liga Evrope (2:0).

Komentariđšući pomenuti meč on je za većinu fudbalera, izuzimajući iz te grupe Matjea i Koatesa, rekao da su "igrali glupo", pa je usledio odgovor.

- Izražavamo gađenje zbog reči predsednika kluba... On bi trebalo da je naš lider. Uvek se borimo za klub, za navijače, za nas. Iz tog razloga, ovim putem izražavamo nezadovoljstvo izjavama predsednika posle utakmice u kojoj nismo postigli rezultat koji smo želeli. Bez obzira na situaciju, sve slične stvari bi trebalo da rešavamo unutar kluba - piše, između ostalog, u saopštenju igrača.

Poruka je samo još više razbesnela De Karvalja, koji je u skespresnom roku izrekao kazne.

- Svi igrači koji su "okačili" poruku su kažnjeni i protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak - poručio je De Karvaljo.

- Dosta mi je razmaženih klinaca koji ne predstavljaju ništa i nikoga. Nemam više strpljenja za one koji misle da su iznad kluba, kao i za bilo kakvu vrstu kritika - dodao je.

Sporni "post" je kasnije uklonjen sa profila svih igrača.

Trener ekipe će, pišu portuglaski mediji, za meč protiv Pakoš Fereire računati na većinu igrača iz rezervnog tima.

Sporting je trenutno treći na tabeli, devet bodova iza lidera i gradskog rivala Benfike.

VIDEO: Moćna Ronaldova poruka sinu Nemanje Matića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA