≫ 

SENZACIJA U LŠ: Roma izbacila Barselonu, sudije pokrale Siti protiv Liverpula (FOTO) (VIDEO)

Rimljani uspeli da slave 3:0 i obezbede polufinale, dok su se Redsi provukli kroz ''iglene uši''

  • 55

Fudbaleri Liverpula uspeli su da se plasiraju u polufinale Lige šampiona, pošto su i u revanšu pobedili Mančester Siti rezultatom 2:1. Podsetimo, u prvom meču je bilo 3:0.

Međutim, Siti je brutalno pokraden! U to nema sumnje! Gol koji je sane postigao u 43. minutu bio je ''čist kao suza'', ali su španske sudije odlučile da ga ponište zbog ofsajda. Uprkos tome što je Milner dodao loptu Saneu, a ovaj, doduše, svakako nije bio u nedozvoljenoj poziciji.

Pitanje je šta bi bilo u nastavku da su Građani sa 2:0 krenuli u drugo poluvreme. Ovako su bili pod utiskom poništenog gola i isključenog Pepa Gvardiole i trenutak nepažnje su platili u 56. minutu.

Rahem Sterling u duelu sa igračima LIverpula Foto: Tanjug/AP

Liverpul je izveo kontranapad, a Mohamed Salah je majstorski prevario Edersona i odveo svoj tim u polufinale. Gol Firmina u 77. minutu nije ništa neobično s obzirom na to da se Siti dosta ranije predao.

A sve je sjajno krenulo po njih! Već u 2. minutu su dali gol preko Gabrijela Žesusa i nastavili su da melju protivnika. Osećao se taj drugi gol u vazduhu, ali nikako da se lopta još jednom zakoprca u mreži Karijusa.

Doduše, jeste u tom pomenutom 43. minutu, ali se Saneovo ime, ipak, nije našlo na semaforu. Dva minuta pre toga Bernardo Silva je pogodio stativu, a dva minuta posle toga Gvardiola je pretio sudiji Mateu.

FK MANČESTER SITI - FK LIVERPUL 1:2

(Žesus 2 - Salah 56, Firmino 77)

Mančester Siti: Ederson - Voker, Otamendi, Laport - Fernandinjo - Bernardo Silva (Gindogan 74), De Brujne, David Silva (Aguero 66), Sterling, Sane - Gabrijel Žezus.

Liverpul: Karijus - Aleksander Arnold (Klajn 81), Lovren, Van Dajk, Robertson - Milner, Vajnaldum, Okslejd Čemberlen - Salah (Ings 90), Firmino (Klavan 81), Mane.

Roma je održala čas fudbala Barseloni na Olimpiku, uprkos tome što su Katalonci slavili sa 4:1 u prvom meču.

Na dan kada su, pre nekoliko godina, razmontirani od Mančester junajteda u četrvtfinalu sa 7:1, Romanisti su bili tvorci preokreta o kom će se pričati.

Uspeli su da stignu do željena tri gola i sa 3:0 izbace Barselonu!

Edin Džeko je u 6. minutu najavio katastrofu Barselone, a Aleksandar Kolarov takođe umalo nije bio strelac u prvom poluvremenu.

Jedan od retkih pokušaja Lea Mesija na Olimpiku Foto: Tanjug/AP

Igrao se 57. minutu kada je Pike skrivio penal, a De Rosi sa bele tačke matirao Ter Štegena. Nemački golman je u 69. imao sreće kada je De Rosi šutirao tik pored stative, a 10 minuta kasnije odbranio je zicer El Šaraviju.

Ipak, u 82. minutu nije mogao ništa. Under je izveo korner, a Manolas postigao taj toliko željeni treći gol. isti igrač je u 86. odlično regaovao kod svog gola i sprečio Barsu da se vrati.

Nedugo zatim sudija je označio kraj, Olimpiko je proključao, a Roma je otišla u polufinale. Nema sumnje - videli smo jednu od najvećih senzacija!

FK ROMA - FK BARSELONA 3:0

(Džeko 6, De Rosi 57, Manolas 82)

Roma: Alison - Kolarov, Facio, Manolas, Žesus - De Rosi, Najngolan (El Šaravi 77), Strotman, Florenci - Džeko, Šik (Under 73)

Barselona: Ter Štegen, Semedo (Dembele 85), Alba, Pike, Umtiti, Buskets (Pako 85), Inijesta (Gomeš 80), Rakitić, Roberto, Mesi, Suarez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    10. april 2018 | 22:42

    Svaka cast Roma,veceras mi je srce na mjestu

  • ckeza

    10. april 2018 | 23:55

    Sve im se vraca za onu kradju protiv PSZ-a.

  • Nikola

    10. april 2018 | 22:42

    Ne bi siti dobio sa 4 razlike ni da se igralo jos 3 dana dzabe kukaju za taj gol. Klop oducio gvardiolu od fudbala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA