≫ 

Svet bruji o sudiji koji je isključio Bufona: Za još goru stvar nije izbacio igrača Mančestera! (VIDEO)

Englezi se setili situacije kada je Majkl Oliver napadnut od Džoa Harta, koji ga je izvređao pošteno, a nije izbačen sa meča

  • 16

Engleski sudija Majkl Oliver uzburkao je javnost kada je doneo veliku odluku na meču Real - Juventus i time sprečio italijanski tim da izbori bar produžetke. Meč je išao ka produžetku jer je Juve vodio 3:0 čime je anulirao 0:3 iz Torina, ali je Oliver prekinuo njihov san da mogu do preokreta svirajući penal u 93. minutu nadoknade.

>>> Posle izjave o penalu, Ronaldo prekinuo intervju Bufona i stalno ponavljao jednu reč (VIDEO)

Prema svim relevantnim činiocima penal je bio čist, a sve ostalo je ubeđenje da li je trebalo da se svira u tom momentu. Ali, pravila su jasna, nema veze da li je 1. ili 95. minut, ako je penal onda je penal.

Bufonu se to nije svidelo pa je izleteo sa svog gola i napao sudiju, a odmah je dobio crveni karton. Italijanski golman je potez sudije nazvao kriminalom protiv sporta.

Međutim, engleski mediji, ali i španski brane Olivera sa tvrdnjom da je odlučio ispravno. Sa druge strenkomentator suđenja Dejan Nedić na RTS-u je rekao:

- Po meni ovo nije bio penal i mislim da je sudija pogrešio- rekao je Nedić.

Pogledajte taj detalj sa meča

Međutim, englezi pišu da je Oliver imao sličan sukob i sa Džo Hartom 2014. na Mančesterskom derbiju kada je Hartu nije dao ni žuti zbog sličnog ponašanja kao Bufon već ga je samo upozorio. Inače, engleski mediji nemaju dilemu kada je u pitanju penal, jer smatraju da je ispravno dosuđen.

VIDEO: Ronaldova poruka sinu Nemanje Matića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. april 2018 | 14:16

    Lukavi i podmukli englezi ovaj sudija je trebao biti uhapsen

  • Reciklirani

    12. april 2018 | 15:15

    Krivo mi za Juve, al cist penal, igrac sam ispred gola u gol sansi, gurnuo ga rukom sa ledja zatim i promasio loptu i zakacio igraca malo... Sto se tice crvenog, ni govora, maksimalno zuta karta, mada sudije ni to ne daju nekad.

  • Dak

    12. april 2018 | 14:06

    Cist penal.Start sa ledja I promasio he loptu a udario igraca Koji je bio u gol sansi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA