Vuletić sa legendama Partizana gledao derbi: Na pola meča je izašao iz studija, Pantić se skamenio posle gola Pešića (VIDEO)

Sumnjalo se da je Pešićev gol postignut iz ofsajda

  • 21

Vladimir Vuletić bio je žrtva provokacije Delija na meču Crvena zvezda - Partizan, ali taj meč nije pratio sa ostalim čelnicima crno-belih uživo.

Njemu je bilo savetovano da ne ide u Ljutice Bogdana, na kraju je u crno-belom taboru pratio televizijski prenos u društvu legendarnih igrača Partizana Zvonka Živkovića i Dževada Prekazija, ali i novinara Željka Pantića.

- Dade ga ovaj Radonjić... Odlično je pogodio, nema šta da se ljuti bilo ko, izvanredan udarac. E sad se skida, sad će žuti da dobije...

Zvonko Živković izneo je kritike na račun odbrane što nije stala u blok, olako je dozvoljeno Radonjiću da šutira sa 18-20 metara, a već posle tri minuta usledio je pogodak Pešića.

- Ovo je šansa mrtva za njih, ovo je ofsajd, ofsajd... Priznat je gol, ovo mora da bude ofsajd, ali ovo je neverovatno. Ako je ovaj pipnuo, mora da bude ofsajd... Ovo je očigledan ofsajd. Ipak ne, iza lopte je bio. - na kraju se razočarao Pantić, koji je imao lapsus na kraju, kada je sviran penal za crno-bele.

- Penal za Zvez... Partizan, za Zvezdu mi navika... Odličan slobodan udarac, penal je očigledan, povukao ga je.

Vuletić je delimično ispratio meč, pošto ga od polovine snimka nije bilo više u studiju crno-belih. Otprilike u slično vreme, Delije su provocirale upravu Partizana koja je demonstrativno napustila ložu, a onda je usledilo saopštenje kao oštra reakcija na skandal.

VIDEO - Reakcija uprave Partizana kada su Delije donele džinovski balonski penis

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    16. april 2018 | 19:37

    Zvezda dobije Partizan jednom u tri godine (mada i onaj prethodni sto je dobila dobila je uz pomoc Glodjovica) i onda ovi tabloidi o tome pisu 30 dana. Valjda u zelju, sta li?

  • RsCz

    16. april 2018 | 17:24

    Hahahha... sta rece? Dzevada?! Hvala i prijatno.... :D

  • Milan

    16. april 2018 | 17:39

    Ovakvi indijanci samo u partizanu mogu da rade...evo i bakija b3 primili izgleda reklo bi se po snimku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA