Klopova poruka Huliganima: Ljudi, ovo je samo fudbal

Trener Liverpula osudio napad Rominih tifoza na navijača "redsa" koji je i dalje životno ugrožen

  • 5

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pojavio se na konferenciji za medije pred meč sa Stoukom sa simbolom Republike Irske okačenim na majici, u znak podrške prema navijaču "redsa" koga su izboli huligani Rome pred duel dva tima u Ligi šampiona.

>>> Opasna tuča huligana Rome i Liverpula, ima izbodenih (VIDEO)

Šon Koks, 53-godišnji Irac i fan Liverpula i dalje je životno ugrožen, a dvojica Italijana koji se sumnjiče za napad su u pritvoru.

Klop je osudio napad na navijača Liverpula i dodao da nikada neće razumeti nasilje vezano za nešto što je u suštini samo igra.

- To je samo fudbal, nikad nisam razumeo ljude koji to ne mogu da razumeju - rekao je Nemac i osvrnuo se na nemili događaj koji je bacio u senku i veličanstvenu pobedu njegovog tima od 5:2.

- Tako neštio više nikad ne bi smelo da se dogodi, moramo učiniti sve da takve stvari odstranimo.

Zbog incidenta koji se dogodio, Liverpul je zatražio hitan sastanak sa UEFA, Romom i italijanskom policijom zbog činjenice da će u Rim na revanš putovati 5000 navijača engleskog kluba.

- Utakmica u četvrtak je pokazala svu lepotu fudbala dok je trajala utakmica, a posle smo videli i nejgovu tamnu stranu. Zdrav razum kaže da se prema nekome ophodiš onako kako bi želeo da se drugi ophode prema tebi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Curcija

    27. april 2018 | 23:06

    Bodi pirgavce na svakom mestu i u svako vreme.Sad kad oni dobijaju po tamburi onda ih treba zastititi,a kad su oni pravili nerede niko nista.Naleteli na Romine ultrase a ovi nisu od juce,pa su pirgavci izvukli deblji kraj.

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    27. april 2018 | 20:51

    Kad more Fjorentina,more i Jurgen,hahaha,svaka čast,zato i ne idem na utakmice ili ponekad ali sa djecom nikad,što je žalosno:(

  • Tihi

    28. april 2018 | 06:36

    Fora je u tome sto oni neznaju sta je sport ili fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA