≫ 

Posle Sume nema novca za novu bombu, Partizan izgubio bitku za Andriju Pavlovića!

Ništa od prvog željenog pojačanja, sa kojim su pregovori bili u odmakloj fazi

  • 10

Iako je nudio bolju platu na godišnjem nivou, gotovo zacementirano mesto prvog napadača, Partizan je danas po svoj prilici izgubio bitku za naklonost Andrije Pavlovića.

Crno-beli jednostavno nisu mogli da ispoštuju poprilično veliko obeštećenje, koje je Kopenhagen potraživao za srpskog napadača, jer u svojim redovima imaju nekolicinu igrača sa visokim zaradama, a pride su prošlog leta “istresli” ogroman novac za Sejdubu Sumu.

Foto: Profimedia

Bitku je, pišu danski i austrijski mediji, ipak dobio bečki Rapid, koji će za Pavlovića platiti obeštećenje u visini od 1.300.000 evra, što je bilo dovoljno da umilostivi Dance i “preskoči” crno-bele u završnici trke za potpis igrača.

Kopenhagen je isprava potraživao bar 1.500.000 evra na ime obeštećenja za Andriju Pavlovića, što je za 500.000 manje, nego što su ga pre skoro dve godine platili Čukaričkom za fudbalera.

Foto: Guliver/ Jan Christensen / Getty Images

Zbog toga je potencijalni reprezentativac Srbije u startu bio van domašaja Partizana, ali s obzirom na činjenicu da su u nekoliko navrata imali slična iskustva u prošlosti i uspevali da preko samog igrača dođu do željenog dogovora, crno-beli su i ovoga puta igrali na tu kartu.

Ipak, ovoga puta im nije prošlo, jer su u međuvremenu Austrijanci, čuvši da imaju konkurenciju iz Beograda, takođe podigli lične uslove Pavloviću i praktično izbacili Partizan iz konkurencije.

Tako će Pavlović nastaviti karijeru u timu koji trenutno zauzima četvrtu poziciju u Austriji i bori se za mesto u Evropi, i to pod vođstvom našeg trenera Milana Đuričina. A, Partizanu ostaje da se okrene drugim rešenjima na poziciji napadača, jer je rastanak sa Leandreom Tavambom gotovo izvestan.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    29. april 2018 | 15:52

    Neka "Crna trojka" iz uprave vrati onaj istaljeni novac od Suminog, i drugih, transfera pa će biti sredstava za nekog novog igrača . Da li će biti pojačanje videćemo kroz utakmice .

  • gemathegreat

    29. april 2018 | 18:18

    Ahahaha kakav spin, pa nije nikad ni imala ta uprava sanse pored Mile ja da ga vrati u nas fudbal. Kakvo laganje na kilo.

  • Mickey

    29. april 2018 | 15:01

    Bombasi bez bombe....Komedijasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA