≫ 

Milojević nije hteo da odgovori da li ostaje u Zvezdi

Trener crveno-belih ostao zagonetan psoel meča sa Napretkom u kom je njegov tim pobedom overio titulu

  • 1

Trener fudbalera Zvezde Vladan Milojević vratio je titulu u Ljutice Bogdana, crveno-beli se trijumfalno vraćaju iz Kruševca gde su pobedom od 2:0 obebedili titulutri kola pre kraja.

>>> Gol za titulu, gol za delirijum Delija: Krstičić matirao Kruševljane i bacio se navijačima u zagrljaj! (VIDEO)

Arhitekta Zvezdine odlične sezone koja je krunisana trofejem najboljeg u državi, Vladan Milojević, poručio je odmah posle duela u Kruševcu da je sada vreme za uživanje.

- Ovo su nekako najbitnija tri boda u prvenstvu, jako sam ponosan na momke, moje saradnike, na divne navijače koji su došli u velikom broju i mislim da smo ove godine apsolutno zasluženo uzeli titulu - u dahu je sumirao Milojević, pa dodao:

- Mislim da je sad vreme uživanja, sad kad smo došli do nečega. Mnogo sam ponosan i zadovoljan jer samo mi znamo kroz šta smo prošli. Ovo je jedna lepa priča koja je završena na najbolji mogući način. Normalno, imamo još utakmica do kraja prvenstva, drago mi je da smo završili posao tri kola pre kraja, ponosan sam i ovu titulu posvećujem pre svega mom stručnom štabu, koji znaju kakav sam, nije nimalo lako raditi sa mnom. Posvećujem je i svim zaposlenima u Zvezdi, gospodinu Mrkeli i Terziću, i svim ljudima, igračima kao najzaslužnijima naravno, i navijačima, ništa manje zaslužnim. Pogledajte ove divne scene, zaslužili su sve ovo...

>>> Pomoćni trener Zvezde pecnuo Partizan posle osvojene titule u Kruševcu! (VIDEO)

Usledilo je pitanje novinarke Arene, a po načinu na koji je Milojević reagovao, ticalo se njegovog statusa u klubu...

"E sada moram da vas pitam za...", nije završila pitanje, a Milojević, koji je prozreo njenu misao, samo se zahvalio na razgovoru i otišao iz kadra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    29. april 2018 | 19:27

    A zasto bi otisao kad je vec napravio klub za postovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA