≫ 

Vulićević na izlaznim vratima Partizana! (VIDEO)

Vremešni fudbaler broji poslednje dane u Humskoj

  • 6

Evidentan pad forme u drugom delu sezone, greške u porazu od Crvene zvezde, a onda i eskalacija u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, u kojoj je Čukarički na Banovom Brdu lagano savladao Partizan sa 4:2 i udaljio ga od utešnog trofeja u tekućoj sezoni, definitivno su uticali na status Miroslava Vulićevića.

>>>Sve je gotovo, Zvezda u Kruševcu overila titulu! (VIDEO)

Vremešni fudbaler je posle pomenute utakmice samo jednom bio među 18 igrača, koji konkurišu za sastav i to silom prilika u minulom duelu sa Radničkim iz Niša u Humskoj. Tada je, kako su novinari zvanično obavešteni, pozvan da dođe od kuće i “popuni protokol” usled problema sa povredama i virusom nekolicine igrača, što je i učinio, pojavivši se na stadionu u civilu, mimo ekipe.

Miroslav Vulićević izgubio je poverenje trenera i uprave; Foto: Marko Todorović

Današnji izostanak iz konkurencije u okršaju sa Vojvodinom samo govori u prilog tezi da će igrač i klub uskoro sigurno sesti za sto i razmotriti šta i kako dalje.

VIDEO: Pantić: Meč protiv Zvezde je nešto posebno

Zamenik kapitena crno-belih, čiju izmenu na pomenutoj utakmici polufinala Kupa sa Čukaričkim, sugerisali (SMS porukom treneru Miroslavu Đukiću) čak i čelnici kluba, očigledno broji poslednje dane u Humskoj, iako je minulog leta produžio ugovor za dve godine.

S obzirom na to da Vulićevićeva godišnja primanja nisu baš mala za srpske uslove, čelnici kluba će verovatno tražiti modus prevremenog raskida ugovora.

Podsetimo, usled povrede mladog Luke Cucina izvesnog oproštaja sa Vulićevićem, Partizan će tokom leta najverovatnije morati da potraži i igrača na poziciji desnog beka, koji trenutno pokriva Nemanja R. Miletić, inače štoper po vokaciji, Kao moguće opcije se pominju imena Nikole Aksentijevića iz Radničkog iz Niša, ali pre svega Milan Gajića, fudbalera Bordoa, o čemu je Telegraf.rs već pisao.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    29. april 2018 | 22:29

    Ugasi svetlo kada budes izlazio 🤣🤣🤣

  • Cikarica

    30. april 2018 | 06:29

    Sada se kola slomila na vukicevicu kao da je on najgori.Pa ostalisu za tri koplja slabiji od njega.Sa ovakvim trenerom koji nezna da postavi igru.Markobi sa istom ovom ekipom osvoio prvenstvo i vulicevic bi bio jedan od bolji!!!!!????!!!!!

  • djudja86

    29. april 2018 | 19:49

    nikad nije trebao nibda dodje. Ja prosto neverujem da je jos on bio i kapiten!!!!! Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA