≫ 

Zvezda nije morala da se muči pored ovakvog Partizana: Vojvodina pobedila haotične crno-bele (VIDEO)

Beograđani ostali bez bodova u Novom Sadu, strelci za Vojvodinu Jovančić i Radovanović

  • 21

Neprijatno popodne po Partizan, u kojem je klub iz Humske zvamnično ostao bez titule, na loš način upotpunili su igrači Miroslava Đukića porazom od Vojvodine od 2:1 u Novom Sadu.

>>> Gospodin Đukić čestitao Zvezdi titulu: Zasluženo... (VIDEO)

Crno-beli su kažnjeni dva puta, preko Jovančića i Radovanovića, pa je evrogol Jankovića bio slaba uteha za ekipu Miroslava Đukića koja je ponovo posrnula.

Bilo je nervoze u redovima Partizana, Zdjelar je u finišu imao duel sa Arsićem zbog čega mu je Mažić pokazao crveni karton.

Pogledajte najzanimljivije detalje iz prvog poluvremena.

Pogledajte i gol Radovanovića za pobedu.

Vojvodina - Partizan 2:1

VOJVODINA: Rockov - Lazarević, Veselinović, Radovanović, Antić - Putinčanin, Avramovski (od 90. Cebara), Jovančić (od 88. Zličić), Mesarović (od 72. Gajić), Arsić - Eze.

PARTIZAN: Jovičić - N. R. Miletić, Marković, Jevtović, Antonov - Zdjelar, Pantić - Tošić (od 86. Ilić), Suma (od 63. Ožegović), Janković - Ivanović.

Đukić je digao ruke od do juče pouzdanog Vulićevića, kapitena (bivšeg) nije bilo ni u protokolu, pitanje je da li će ikad više i biti, no to je već jedno od brojnih pitanja koje će u pauzi sezone rešavati ljudi iz kluba.

I bez iskusnog beka, Đukić na raspolaganju ima sasvim solidnu grupu igrača iz kojih, očigledno, ne može da izvuče maksimum, mada je kvalitet diskutabilan kod pojedinaca.

Videlo se to i na "Karađorđu", odbrana je definitivno najslabiji deo tima, lako je izigrana u 11. minutu kada je Jovančić ušao iz drugog plana u kazneni prostor, zakasnio je Miletić da ga isprati, a fudbaler Voše imao je sve vreme ovog sveta da se namesti, pripremi udarac i matira Jovičića.

Crno-beli su izjednačili na suvi kvalitet Marka Jankovića. Crnogorski reprezentativac izveo je potez za TV špice, izbacio Lazarevića fintom, a onda sa ruba kaznenog prostora poslao neodbranjiv udarac u dalji gornji ugao Rockova - majstorija!

U nastavku meča Partizan je imao dve-tri dobre šanse, ali je Vojvodina ponovo došla do gola.

Strelac je bio Radovanović glavom posle centaršuta, koji je bio enigma za poslednju liniju Beograđana, ne i za strelca gola čija je spretna reakcija bila uvod u veliko slavlje na tribinama.

Nervoza se uvukla u redove sada već bivšeg šampiona, Zdjelaru su popustili nervi, "radio je lakat" oko Arsićeve glave, za šta je dobio žuti karton, a onda i crveni pošto se obrušio i na Antića koji je završio na zemlji, doduše bilo je u njegovom potezu teatralnosti.

Do kraja, iako brojčano slabiji, Partizan je pokušao sve da dođe do egala, međutim nije se moglo kroz zgusnutu odbranu "lala" koje su upisale prvu pobedu nad Partizanom kod kuće posle tri godine, ujedno se uključile u borbu za jedno od mesta za Evropu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat

    29. april 2018 | 21:23

    Djukicu imas li ti obraza makar malo.Pa idi vise bre ti si ubedljivo najgori trener Partizana.Izgubis titulu sad kup.Pa idi vise kad nisi sposoban

  • Žika Živac

    29. april 2018 | 21:31

    Bravo Vošo!

  • MilanT

    29. april 2018 | 20:54

    Ajmo crno beli...svi zajedno...kme,kme,kme 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA