Vladan Milojević na meti CSKA: Hoće li Zvezda ostati bez trenera?

Klub iz Sofije želi sa Milojevićem da prekine dominaciju Ludogoreca

  • 14
Vladan Milojević, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: A. Nalbantjan

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je jedan od kandidata za klupu CSKA! Ali ne onu iz Moskve već iz Sofije, tvrde bugarski mediji.

Ovu priču preneli su portali ''topsport'' i ''sportal'' koji tvrde da je Milojević želja bogatih vlasnika kluba koji žele da prekinu dominaciju Ludogoreca.

CSKA je donedavno vodio trku sa Ludogorecom, ali su usled serije loših rezultata otpustili Stamena Belčeva. Ekipu će samo do kraja sezone voditi Hristo Janev.

Milojeviću ugovor sa Zvezdom ističe na leto, a o nastavku saradnje se još ništa ne zna. Čelni ljudi sa Marakane tvrde da tu neće biti problema, dok sam Milojević izbegava razgovor na tu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    2. maj 2018 | 11:54

    Macak,ako ces sa KONJA NA MAGARCA a ti se obrukaj i idi ! Ja znam da si ti mnogo veci dzek od ove smesne ponude,na prvom mestu sportske !

  • S

    2. maj 2018 | 14:59

    Ne verujem,da ce Milojevic izabrati Csk iz Sofije,pre Zvezde.Da je u pitanju imenjak iz Moskve,mozda i da se zabrinem.Takodje,Zvezda napada Ls i cini mi se da postoji obostrana zelja za daljom saradnjom.Uostalom,Milojevic je napomenuo da Zvezda ima prednost u odnosu na druge klubove,mada mi se cini i da je Zvezda poslala zadovoljavajucu ponudu.Ostaje Miloje i naredne sezone,da napadne Ls i duplu krunu!!!

  • Lazar

    2. maj 2018 | 12:42

    Volim Milojevica i zaista je odlican trener, ali ako se dvoumi onda nam ne treba na klupi. Ja zaista ne znam sto tako svi rade, ako ti se ide, idi gde hoces, a ako hoces da ostanes, nemoj da zavlacis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA