Mi nemamo krizu igre, stvaramo šanse: Đukić priželjkuje pobedu protiv Napretka!

Kritike ljudi na društvenim mrežama, trenera Partizana, uopšte ne zanimaju

  • 14

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić priprema svoju ekipu za meč 5. kola plej-ofa Superlige sa Napretkom i, kako navodi, potpuno je fokusiran na posao. 

>>>Koliko je novca Vladan Milojević doneo Zvezdi za samo jednu sezonu?

On je izjavio da nema nikav problem u klubu i da mu je fokus usmeren na posao, a ne na priče i pisanja na društvenim mrežama.

- Nemam problema, jer imam ugovor sa Partizanom. Imamo takvu komunikacuju da možemo da se dogovorimo za pet minuta. Radim posao i fokusiran sam na njega. Ne bavim se pričama i društvenim mrežama, koje nemam i to mi je veliki plus. Kada niste aktuelni na njima to je prednost - izjavio je Ðukić na konferenciji za novinare u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

VIDEO: Grobari pevaju "hoćemo penal za Zvezdu" na utakmici sa Čukaričkim

Trener crno-belih je, uoči utakmice protiv Napretka, rekao da u Humsku dolazi ozbiljna ekipa koju crno-beli još nisu uspeli da savladaju ove sezone, ali da je kvalitet kruševačkog superligaša motiv više za igrače Partizana.

- Napredak je dobra ekipa koja nas je zadužila. Potrebna nam je pobeda. Oni će doći motivisani, kao i sve ekipe protiv nas koje igraju. Napredak je tvrda ekipa sa dobrim kontranapadom. Kvalitetni su, ali to bi trebalo da bude motiv više da pokažemo da smo mi Partizan i osvojimo tri boda -  rekao je Ðukić.

On je naveo da će sutra crno-beli izaći u znatno izmenjenom sastavu zbog povređenih Vladimira Stojkovića, Leandrea Tavambe, Bojana Ostojića, Armina Ðerleka i Luke Cucina, a da suspenziju zbog kartona moraju da odrade Marko Janković i Saša Zđelar.

Ognjen Ožegović u meču sa napretkom; Foto: MN Press

Prema Ðukićevim rečima, igračka kriza ne postoji za razliku od motiva kojeg, kako kaže, u ekipi ima na pretek, bez obzira na to što je titula izgubljena.

- Mi nemamo krizu igre, stvaramo prilike, a protivnik nam daje golove iz malo šansi. Problem bi nastao da rival stvara šanse, a mi ne. Moramo malo da izbalansiramo i ne dozvolimo protivniku da koristi sve što napravi, jer mi nismo ekipa koja će dati četiri ili pet golova. Sa druge strane, Partizanovi igrači su uvek motivisani, a razlozi za to su višestruki - rekao je Ðukić.

Foto: MN Press

Ðukić je odbacio da postoji problem sa kapitenom Miroslavom Vulićevićem i imao savet sa Marka Jankovića da mora da pobedi sebe kako bi postao veliki igrač.

- Nema problema sa Vulićevićem. On vredno trenira, radi dobro, uvek je tu. Svestan je da kada hoćemo da guramo nekog mlađeg igrača, on je tu da mu pomogne. Pravi je kapiten, a Janković ako uspe da pobedi Crnogorca u sebi, onda će postati veliki igrač. Ima vrhunske kvalitete, ali mora da popravi pristup jer ima potencijal da postane vrhunski fudbaler - rekao je Ðukić.

Da podsetimo, utakmica 5. kola plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i Napretka igra se u subotu od 18 sata na stadionu u Humskoj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    4. maj 2018 | 17:35

    Đukić možda i nije neki vrhunski trener, ali ni najbolji pekari bez mesa ne mogu da naprave burek sa mesom, tako da nema potrebe da se pravda . Recimo uhvatili su se da Saša Ilić nadmaši Mocu Vukotića u broju nastupa, ali mi koji smo vremešni znamo da je to uradio sa destak minuta po utakmici i to sa zaustavnim vremenom, a Vukotića je trener na kraju karijere menjao par minuta pred kraj ne zbog umora nego da bi navijači ovacijama pozdravili njegovu dobru igru ili što bi stara garda komentatora rekla da bi dobio aplauz na otvorenoj sceni. Mlađi ljubitelji fudbala ne znaju za bolju igru i fudbalere, ali mi stariji ovo sada što nazivaju domaćim klupskim fudbalom smatramo parodijom .

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅®¥[]{}()®

    4. maj 2018 | 17:36

    Па ми то и тврдимо. Каква криза. Остани

  • Dragan CZV

    4. maj 2018 | 19:21

    Koji je ovo doktor! Djuka ostani! 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA