≫ 

Tavamba promenio menadžera: Da li ovo znači da će napadač Partizana od leta igrati u Italiji?

Kamerunac odnedavno sarađuje sa Ivicom Pavlovićem

  • 19

Napadač Partizana Leandre Tavamba se očigledno priprema za letnji prelazni rok i promenu sredine, jer mu je zimus zbog malo viših potraživanja Partizana propao transfer u inostranstvo.

>>>Mi nemamo krizu igre, stvaramo šanse: Đukić priželjkuje pobedu protiv Napretka!

Fudbaler je nedavno, u jednom od lokalnih kamerunskih medija, izjavio da je u Humskoj postigao sve što je želeo, osvojio duplu krunu i igrao Ligu Evrope, a zatim i ostvario dečački san obukavši dres nacionalnog tima svoje zemlje.

Odlučio se za novi korak u karijeri, taj prvi korak koji vodi ka transferu, promenio je - menadžera.

Naime, Tavambu je do sada zastupala agencija "Nianeli sport", ali se odlučio za novog saradnika, kako bi možda i promenio sreću u vezi sa odlaskom iz Partizana. Tako je Kamerunac stavio paraf na ugovor o zastupanju sa Ivicom Pavlovićem, agentom koji se u poslednje dve godine uglavnom vezivao za italijansko tržište (Nikola Ninković, Saša Lukić, Marko Stojanović...).

Tavamba u dresu Partizana protiv Viktorije Plzenj; Foto: Marko Jovanović

Takođe, Pavlović je bio jedan od posrednika u milionskom transferu napadača Crvene zvezde - Ričmonda Boaćija u Kinu, a njegovo ime se pominje i u kontekstu potencijalnog pojačanja za koje su zainteresovani večiti - Giljrrmea, veziste italijanskog Beneventa.

Znači li to da se i Tavamba, usled saradnje sa Pavlovićem, nada transferu na "čizmu"? Odgovor će dati letnji prelazni rok.

VIDEO: Znači Miroslav Đukić, treber Partizana 156 puta izgovorio jednu reč

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA