Kosanović udario po Zvezdi i Partizanu: Sa njima je lako igrati kad su uslovi za sve isti

Iskusni trener bio je kritički nastrojen posle remija sa Partizanom u Humskoj

  • 21

Milorad Kosanović može da se pohvali da je jedan od retkih trenera kome je pošlo od ruke da u jednoj sezoni izgubi samo jednu utakmicu od ukupno šest protiv "večitih rivala".

>>> Ilić pakovao, Jovanović pogađao, Napredak odneo bod iz Humske (VIDEO)

Napredak je treći put ove sezone izvukao pozitivan rezultat protiv crno-belih, u Humskoj je bilo 2:2, a valja podsetiti da je Kosanovićev tim ove sezone u tri meča sa Zvezdom poražen samo jednom, uz pobedu i remi.

Upravo je novinarska konstatacija o Kosanovićevom uspešnom nizu protiv "večitih" bila uvod u njegovo izlaganje na temu povlašćene pozicije koju imaju oba naša najveća kluba.

- Ne bi ni od Zvezde izgubio da nam nisu povredili Ndiajea u 80. minutu, ne bi nam dali gol sigurno, jer do tog momenta nisu šutnuli loptu na gol - bio je Kosanovićev odgovor na konstataciju da ove sezone nijednom nije izgubio od Partizana.

Nadovezao se trener Napretka, pričao je o tome koliko su Zvezda i Partizan zaštićeni u Superligi.

- Sa njima nije teško igrati, sa njima je teško igrati iz drugih razloga, ali njihova igra je takva da može da im se suprotstaviš vrlo lako.

Iz kojih drugih razloga?

- Pa od uslova za igru, uslovi nisu podjednaki.

U kom smislu?

- U smislu da imaju prednost u svemu. U svemu imaju prednost u odnosu na nas i nama je to mnogo, mnogo teško. Tako da, izdržavamo, ćutimo i igramo. Nije problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    6. maj 2018 | 00:51

    Ajde Kosane delujes kao da si sada ustao prsle teske provedene noci u kafani.

  • Leon

    6. maj 2018 | 10:45

    Ovakve izjave su cista manipulacija I pokusaj da sebe promovises u najboljeg.Da izjavis kako je igrac,u konkretnoj situaciji, namerno povredjen je zona sumraka.Da je bio start sa ledja ili otvorenim djonom pa i da razumemo ,ali sansa da se povrede ,oba igraca ,je bila podjednaka.Najgore sto ,u istoj utakmici,budu povredjena dva Zvezdina igraca,mozda namerno.Da su i Zvezda i Partizan u povlascenom polizaju to nije nista novo.Bas kao sto su Real,Barcelona,Juventus,Bajern.. u svojim ligama,i naravno da je bolje da nije tako.Uostalom,Kosanovic je bio trener Zvezde pa je to valjda vazilo i u to vreme,ali ne cusmo da se nesto bunio.Naknadna pamet je malo ljigava.

  • Vosa

    6. maj 2018 | 10:02

    Apsolutno istinito! Na kratke staze to donosi korist Zvezdi i Partizanu ali na duge oni gube: u Evropi ih stigne kazna jer nisu navikli da u teskim trenucima izdrze i dodaju gas nego im poiskacu osiguraci bez pomoci sa strane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA