≫ 

Hrvatski navijači prišli Vučiću na meču Lige šampiona i rekli mu: Svaka ti čast, imaš petlju!

Predsednik Srbije gledao je meč Roma - Liverpul u Rimu, kada su mu prišli hrvatski navijači

  • 65

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznao je da je istina da voli da "šmugne" obezbeđenju i da se vozi automobilom, te da je pre tri dana bio sa sinom na utakmici Roma - Liverpul, kada su mu, kaže, prišli momci iz Splita i Zagreba i pitali da li mu je telohranitelj naoružan.

>>> Kako su sudije sahranile fudbal: Dokle ćemo da budemo taoci ovih ljudi? (VIDEO)

On im je, ispričao je u intervjuu za "Kurir", odgovorio da nema telohranitelja, već da je to njegov sin i upitao ih šta hoće od njih.

- Sad, pre tri dana na utakmici Roma-Liverpul. Sin me zamolio da idemo i bili smo tamo. Rekao sam tim momcima: "E, ovo mi je sin, nemojte da brinete, nemamo nikakvo oružje." Oni su onda rekli: "Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovamo! - ispričao je predsednik.

Deluje markantno i ozbiljno kao da je obezbeđenje, Danilo Vučić Foto: Marko Todorović

Vučić je ispričao i da to nisu bili klinci, već da misli da su bili navijači iz Splita i Zagreba.

- Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli sa negativnim predrasudama u prvom trenutku - rekao je Vučić i dodao:

- Da vam nešto kažem, ja sam običan i normalan čovek i jedva čekam vreme kada neću da imam obezbeđenje i kada ću sve one koji mi danas prete i govore: "Kako ćete da izađete?" smeti da pogledam u lice i da kažem da nisam ukrao ni jedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako. - rekao je Vučić.

Hrvatski navijači mislili da je telohranitelj: Danilo Vučić Foto: Marko Todorović

VIDEO Vučić o odnosima s Hrvatskom:

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trener

    7. maj 2018 | 09:00

    Bravo,Aleksandre ljudino ! Tako komplikovano (mislim da si predsednik jedne drzave i da po zvaničnom protokulu imaš pogotovu na ulici obaveznu pratnju) a tako jednostavno ( onako najiskrenija ljubav prema detetu i bežanje u privatnost) !Drago mi je da razumeš a pogotovu što stižeš da razumeš, potrebu tvoga sina,a i tvoju,da provedete vreme daleko od konstantnog bdenja nad vašom glavom,u potrazi za mrvom privatnosti !Kao sav normalan svet,..pa opušteno (ma koliko to i riskantno bilo) medju svet !Veliko poštovanje za tvoja dela Aleksandre,a pogotovu za ovaj gest !

  • Bo

    7. maj 2018 | 10:38

    Dobra priča za medije. Pitanje: Jeli platio karte on ili drzava.

  • Rea

    7. maj 2018 | 08:44

    Da, da , i evo zbog toga mi ima da glasamo za njega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA