Pojavio se snimak penala koji je uzdrmao srpski fudbal: Sudija poništio penal nakon nasrtaja igrača Pazara (VIDEO)

U jednom trenutku se vidi i kako igrač domaćih rukama drži glavnog sudiju

  • 8

Meč između Novog Pazara i Radničkog iz Pirota, koji je odigran za vikend, izazvao je veliku pažnju fudbalske javnosti zbog penala koji je dosuđen, a potom i poništen.

Sudija Borko Mijailović iz Končareva prvo je dosudio penal za Radnički, da bi, posle pritiska od strane igrača Novog Pazara, promenio odluku i preinačio je u žuti karton za gostujućeg fudbalera Željka Dimitrova.

Gosti su se nedugo kasnije povukli sa terena, ali su se vratili zbog bojazni od kazne. Dva dana kasnije, pojavio se i video utakmice iz Novog Pazara gde se može naći i sporna situacija.

Na njemu se jasno vidi kkao su igrači domaćeg tima opkolili sudiju, a jedan od igrača ga je držao obema rukama u jednom trenutku.  U evropskim ligama to znači i isključenje za fudbalera, ali ovde sankcije nije bilo.

Momenat kada je sviran, potom i poništen penal, možete pogledati na 0.56 na videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    8. maj 2018 | 16:57

    Срамота! Докле више са линчом и вређањем у Новом Пазару. Па, хтели су да иступе из лиге... Што нису? Где је сад ФСС да им одреже казну, да им никад више на памет не падне овако нешто.

  • musa kesedzija

    8. maj 2018 | 13:42

    dok sam kao mladji i igrao protiv fk josanice iz np, njihovi igracu su znali da u stucnama nose ostre predmete i boksere i tako nas plasili po terenu, a vidim i sada to isto rade.

  • Srdjan

    8. maj 2018 | 13:06

    Kažite slobodno da je sudija posle utakmice sam priznao da je pogrešio i da je kontrolor sve upisao, ali šta to vredi Piroćancima. Odavno je već rešeno ko će ispasti iz lige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA