Golgeter "ubica" iz Argentine stiže u Zvezdu: Vredi 5 miliona, daje neverovatne golove, a crveno-beli ga dobijaju jeftinije (VIDEO)

Najbolji strelac Union Santa Fea, Franko Soldano prvi je pik crveno-belih kao pojačanje u napadu

  • 30
Franko Soldano na utakmici protiv Boke Juniors u 26. kolu argentinskog prvenstva pre nekoliko dana; Foto: Guliver/Marcelo Endelli/Getty Images

Crvena zvezda uveliko razmišlja o novim pojačanjima kako bi kvalifikacije za Ligu šampiona dočekala što spremnija, sa uigranim timom. Nova meta crveno-belih je argentinski centarfor Franko Soldano, najbolji igrač i strelac Uniona iz Santa Fea.

Soldano je prema pisanju Žurnala prva meta Zvezde. Iako je cena ovog 23-godišnjeg napadača vrtoglavo skočila posle odlične sezone u kojoj je za sada postigao 10 golova na 25 utakmica u argentinskoj Primeri, a ugovor sa Unionom ima do leta 2020. godine, postoji opcija da on pojača novog šampiona Srbije.

>>> Hrvati pišu: Dinamo želi fudbalera Zvezde za Ligu šampiona!

>>> Zvezda daje milion evra i dovodi bivšeg reprezentativca Nemačke!?

Naime, u većini slučajeva o igračima iz Južne Amerike brigu o karijeri vode investicioni fondovi i menadžerske agencije, pa je tako i sa Soldanom.

Pogledajte neke od njegovih golova u ovoj sezoni, gde je posebno spektakularan onaj na 1.05 u priloženom videu:

Zvezda je posle odlične evropske sezone, a naročito sada posle šampionske države, kada ima priliku da igra Ligu šampiona, postala primamljiva znatno boljim igračima, a investicioni fond je u ovom slučaju spreman da ponudi crveno-belima prihvatljivu ponudu, svestan da bi kroz dobru Evropsku sezonu njihovom klijentu cena mogla još više da skoči.

Pored Soldana, Zvezda je zainteresovana i za Finca Temua Pukija, koji sa velikim uspehom vodi Brondbi do totule u Danskoj. Jedan od njih dvojice trebalo bi da pojača redove ekipe iz Ljutice Bogdana.

VIDEO: Životna priča Aleksandra Pešića: Razmišljao sam da završim karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DR

    10. maj 2018 | 11:10

    Dokle vise uvoz sumnjivih " ubica"?? Zar nemamo svoju talentovanu decu ( koju brže bolje prodajemo da bismo kupili polovnu i rabljenu robu)

  • Но комент

    10. maj 2018 | 11:10

    Нови Варкос

  • N N

    10. maj 2018 | 14:10

    Ma greska verovatno vredi 50 kad je boaci otisao za 12 u Celzi. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA