≫ 

Partizan za 2 minuta prokockao sve protiv Voždovca, Mašović ušao sa klupe i napravio šou (VIDEO)

 ≫ 

Zmajevi slavili rezultatom 2:1 kod kuće

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • jole

    14. maj 2018 | 17:26

    Nije kriva uprava prosle sezone su osvojili sve,trener je problem jednostavno sa Djukom ne ide. Razumem djukica ne zeli da bude upamcen kao najlosiji trener pa se bori za kup ali sve to je na misice nema hemije.Deluje kao dobar covek ali kao trener za titule NE.

  • mix

    14. maj 2018 | 05:40

    Vidim da se navijaci Partizana bas na nekorektan nacin odnose prema treneru Djukicu. Ovaj mec je posluzio da mladicima pruze sansu za sticanje iskustva. Znalo se da se moze i da izgubi i namerno se islo sa trojicom-cetvoricom momaka koji imaju perspektivu, plus vecina ostalih koji nisu imali bas neku zavidnu minutazu. Tim je bio bas pretumban i cilj je , osim pomenutog, da najbolji odmore za Kup Finale. NAjavljeno je da se projektovani najbolji tim opet uigrava u poslednjem mecu protiv Spartaka. Sve je to deo "igre" sa ciljem da se stigne do cilja, do trofeja i da se afirmisu momci za narednu sezonu, neki da upisu minutazu da bi se lakse prodali u dolazecem prelaznom roku. Dakle, Grobari, malo o,ladite a navijaci Zvezde sitegaloma! Koja je logika sad gledati neke razlike u bodovima, osim cistog idiotskog podhbv!. Nema to logike, bitni su ciljevi. Inace gledao sam oba meca na tv i dopali su mi se Duronjic, Lukovic i supertalentovani Stuparevic iz Vozdovca. Oni ce sigurno biti ozbiljni kandidati za transferne kombinacije ovog leta. "Mali" Stuparevic je bas beserni talenat a uz to vrlo snazan momak! U mecu Vosa-CZ mi se dopao Arsic! Mnogo dobar igrac, ima bogovski ssut! Njega bih rado video u Partizanu, takav nam treba. Jovancic jeste kreativan igrac, ali takve imamo....Nikolic iz Spartaka ce svakako stici u sklopu kompletiranja tandema sa Ivanovicem. To je ocigledno!

  • RR

    14. maj 2018 | 00:35

    Dajte jos 5 utakmica i jos jednu podelu bodova 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA