Da li je moguće? Barselona primila 5 golova za 47 minuta i ostala bez rekorda (VIDEO)

Katalonci poraženi od Levantea sa 5:4

  • 3

Barselona ovakav poraz dugo nije doživela! Novi šampion Španije bio je na korak od toga da sezonu završi bez izgubljenog meča, ali su doživeli šamar u gostima od Levantea.

Primili su pet golova za 47 minuta i na kraju su poraženi rezultatom 5:4.

U 56. minutu su čak gubili i sa 5:1, ali su Kutinjo i Suarez uspeli da vrate katalonce u igru. Brazilac je kompletirao het trik, dok je Urugvajac u 71. pogodio iz penala za 5:4.

Vremena za potpu ni preokret, makar i remi, i te kako bilo, ali je Levante junački izdržao poslednjih 20 minuta i upisao pobedu koja će mu značiti kao bitna recka u istoriji kluba.

Emanuel Boateng iz gane je bio strelac tri gola za domaći tim, dok je Makedonac Enis Bardi upisao dva. Svih pet golova palo je u periodu od 9. do 56. minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    13. maj 2018 | 23:00

    Ma nije nameštena,samo vam sme čini.

  • Milan

    14. maj 2018 | 01:01

    Sve treba izbaciti u amatersku ligu zbog ovih muckanja

  • Johnny Repp

    14. maj 2018 | 07:22

    Barselona je igrala slabo do 5:4 , a onda je naglo popustila . Sve je moguće pa i to da su na kladionicama uložili neki novac protiv sebe, a to se uvek dešava kada pobeda nije potrebna kao i MSitiju protiv Bazela pa Arsenalu sa Ostersundom, Seltiku protiv (?) Koledž Gibraltara,......., primera ima bezgranično. Dan-dva kritike po medijima i sve se zaboravlja, a novac je zarađen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA