≫ 

Policija privela fudbalskog sudiju Obradovića!

Arbitar koji je "delio pravdu" na meču Spartaka i Radničkog na informativnom razgovoru u policijskoj stanici u Jagodini

  • 61

Fudbalski sudija Srđan Obradović priveden je u policijsku stanicu u Jagodini dan pošto je sudio meč Superlige između Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Niša na kojem je svirao, najblaže rečeno, jedan od najčudnijih penala ikada viđenih.

Taj meč završen je pobedom domaćeg tima 2:0, a posle dreke u javnosti koja se podigla, kao i osuda na račun Obradovića, reagovala je policija i privela kontroverznog sudiju, pišu Novosti.

Pogledajte kakav je penal svirao Obradović u Subotici.

Navodno je upravo taj jedanaesterac izazvao sumnju u nečasne radnje Obradovića.

>>>Drugovi sudije, neka odluka padne na terenu! Rad pozvao sudijsku komisiju na regularnost!

Dan posle meča oglasio se i predsednik FSS-a Slaviša Kokeza koji je zatražio strogu kaznu za Obradovića.

Kada se malo zagrebe po istoriji sudijskih odluka pomenutog arbitra dolazi se do zaključka da ima "pun dosije" spornih situacija u svojoj biografiji.

>>>Sramota u Subotici: Obradović svirao presmešan penal za Spartak (VIDEO)

Tako je jagodinski sudija donosio "čudne" odluke na mečevima Zvezde i Vojvodine, čak i u duelu omladinaca Napretka i Jagodine, a najviše je ostao upamćen po tome da "nije video" loptu u gol-autu u 153. derbiju kada je Riuz dodao loptu do Kange, a ovaj zatresao mrežu crno-belih.

OVDE pročitajte sve njegove najveće grehe.

Ipak, pitanje svih pitanja koje se nameće posle svega: kako je ovakav sudija, sa čitavom istorijom skandaloznih odluka, i dalje na listi i sudi mečeve elitnog ranga?

Povodom Obradovičevog privođenja oglasio se i predsednik Sindikata Profesionalnih fudbalera Mirko Poledica.

- Trideset godina sam u fudbalu, igrao sam u devet profesionalnih klubova, četiri inostrana. Iskustva u fudbalu i previše i kao igrač i kao sportski radnik ali takvog fudbalskog prevaranta kao što je ovaj sudija S. Obradović nikada nisam video ni u Srbiji ni u svetu...

VIDEO: Poslušajte šta nam je saša Ilić rekao posle polufinala Kupa sa Čukaričkim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostas

    14. maj 2018 | 17:22

    A sto ga niste kaznili za namestanje derbija u korist zvezde? Tada vam je bio dobar.

  • Realan

    14. maj 2018 | 17:00

    Voleo bih da novinari dobiju zvanično saopštenje od MUP i PU Jagodina zašto je dotični priveden? Ukoliko su ga saslušavali zbog poslednjeg suđenja onda je očigledno potrebna i kontrola MUP jer tog istog sudiju nisu ranije saslušali nakon očiglednog kriminala koji je počinio na štetu Partizana. Ne sme se dozvoliti da MUP toleriše kriminalna dela na štetu određenih lica, a da kada se počine krivična dela prema drugim licima reaguje.

  • zvezdina skola postenja

    14. maj 2018 | 17:28

    covjek se zaboravio , mislio je da igra zvezda,,da su svi isli na odgovornost radi zvezdinih penala dosudjenih i onih koji protiv nje nisu svirani..niko ne bi ostao da sudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA