≫ 

Više nema neizvesnosti, Nejmar pričao gde nastavlja karijeru (FOTO)

Ekstravagantni Brazilac odgovorio na glasine da planira odlazak iz Pari Sen Žermena

  • 1

Najveća zvezda Pari Sen Žermena i reprezentacije Brazila, Nejmar, opovrgla je pisanja medija u vezi sa eventulanim prelaskom u Mančester Junajted i Real Madrid ovog leta.

Nejmar se pojavio u nesvakidašnjem autfitu na ceremonij dodele nagrade za najboljeg igrača francuske Lige 1 u Parizu, a priznanje mu je uručio njegov sunarodnik, legandarni Ronaldo Luiz Nazario De Lima.

>>>Kada vidite koliko zarađuju Mesi i Ronaldo, neće vam biti dobro: Otkrivene zarade 5 najplaćenijih fudbalera sveta

Da podsetimo, od februara meseca Nejmar je udaljen od terena usled povrede stopala i jedina stvar u nejgovom fokusu od tada jeste predstojeće Svetsko prvenstvo, međutim u međuvremenu su se pojavile spekulacije vezane za njegovu skoriju budućnost - van Parka Prinčeva.

- Sve priče o transferima me ne zanimaju trenutno. Svi moji ciljevi su vezani za Svetsko prvenstvo. Celog života, svaki prelazni rok, slušam priče o mom transferu i to je postalo je veoma iritantno - rekao je Nejmar na ovu temu.

>>>Žene srpskih fudbalera nisu došle na proslavu, ali kada se pojavila Dijana svi su zanemeli (FOTO)

Francuski šampion se nada da je poruka koju je Nejmar postavio na svom tviter profilu, na kojoj je on u dresu PSG-a za sledeću sezonu, znak da on želi da ostane u Parizu na duže staze.

U poruci je napisao "Ponosan sam što nosim novi dres i što nastavljam da vam donosim radost".

Da li ovo znači da je Nejmar dao reč?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA