≫ 

Krstajić objasnio zbog čega hoće Ilića i Stankovića na Mundijalu

Selektor Srbije želi da atmosferu koja vlada u nacionalnom timu podigne na još viši nivo uz pomoć bivših reprezentativaca

  • 18

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da će nekadašnji reprezentativci Dejan Stanković i Saša Ilić najverovatnije kao gosti putovati u Austriju na pripreme sa nacionalnim timom, a možda i u Rusiju na Mundijal.

>>> Krstajić želi da vodi Sašu Ilića na Mundijal!

Čim se pojavila informacija da će Krstajić zvati Ilića mnogima je prva misao bila da će legendarni kapiten crno-belih biti adut za teren, međutim selektor ima duge planove za Saleta.

- Moja je namera da Stanković i Ilić putuju, najpre sa nama u Austriju na pripreme, jer verujem da bismo sa njima sigurno imali još bolji ambijent. Obojica su neskromno govoreći legende naseg fudbala, imaju ogroman respekt i uvazavanje.

- Sa obojicom sam razgovarao o ovome, bili su i više nego oduševljeni predlogom, na moje veliko zadovoljstvo. Da ne bi bilo zabune ili konfuzije, oni će tu biti kao naši gosti, tako da nagađanja oko toga, kako sam negde mogao da pročitam, da će Ilić možda ići kao igrač nisu na mestu - izjavio je Krstajić.

Saša kao podrška u tim, a ne kao igrač: Krstajić objasnio svoju ideju Foto: Marko Todorović

>>> Ekskluzivno: Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom! On bi da igra još malo!

Kako je naveo, ukoliko bude moguće, u Savezu će se potruditi da Stanković i Ilić budu uz ekipu i u Rusiji.

- Uvek smo za to da postoji pozitivan kontakt između bivših i sadašnjih reprezentativaca. To je samo jedna od ideja koju imamo. Ide Svetsko prvenstvo, želimo da napravimo dobru atmosferu, da svi budemo zajedno uz Srbiju i da se pruzi podrška reprezentaciji. Oko 20. maja, kao što sam već najavio, javnost će saznati ko se nalazi na spisku za SP.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laki

    15. maj 2018 | 16:34

    Zoves vidica stankovica a ne ilica boze kratajicu, legenda je partizana samo.. teze malo da moze da ima uvazavanje od jednog matica ivanovica kolarova koji su daleko veci od njega

  • Dzigi Bau

    15. maj 2018 | 18:30

    čuj Saša Ilić ? Koliko utakmica ima za Reprezentaciju ? 2-3

  • Djule

    15. maj 2018 | 15:33

    Kakav smo to narod? Kako sijemo tako i zanjemo. Cemu tolika negativnost za svaku vijest za rep? Treba da idu svaki njihov savjet je dobro dosao. Zaboravili srbi vec kako je Stankovic odigrao na SP protiv Njemacke a i tad su govorili da mu nije mjesto tu. E srbi, srbi kukala nam majka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA