≫ 

Bilo bi strašno gledati Nejmara u dresu Reala: Mesijeva izjava dovoljno govori o emocijama prema Brazilcu!

Zvezda Barselone izrazila nezadovoljstvo povodom eventualnog prelaska Nejmara u redove najvećeg rivala

  • 2

Svetsko prvenstvo u Rusiji je odmah iza ugla a Lionel Mesi se priprema za možda svoje poslednje takmičenje u dresu reprezentacije Argentine.

Ono što mu sigurno nije promaklo proteklih nedelja, jesu spekulacije oko prelaska njegovog dobrog prijatelja i bivšeg saigrača, Nejmara, iz redova Pari Sen Žermena u ekipu Real Madrida.

- To bi bilo strašno zbog onoga što Nejmar znači za Barselonu. Ovde je osvojio važne titule, Ligu Šampiona, La Ligu, to bi bio težak udarac za nas. To bi značilo da je Real Madrid bolji od nas, a on je svestan toga kada sam pričao sa njim- istakao je Mesi.

>>>Atletiko Madrid i Olimpik iz Marseja imaju do sada po dva finala Kupa UEFA i Lige Evrope, ali dijametralno suprotne rezultate

Mesi se osvrnuo i na predstojeće Svetsko prvenstvo rekavši da Argentina mora da dođe do polufinala kako bi njihov nastup bio uspešan.

Foto: Tanjug/AP

- Mi zaslužujemo da budemo tamo uzimajući u obzir našu istoriju. Iako nam je bilo teško da se plasiramo u najbolje četiri ekipe na poslednjim Svetskim prvenstvima, mi moramo da budemo tu ponovo. Više je u pitanju želja za uspehom, s obzirom koliko toga smo prošli, nego sama obaveza. Mi smo prvi po želji da budemo šampioni sveta - nastavio je Mesi.

>>>Svi će navijati za Atletiko samo zbog njega: Tores ima poslednju priliku da uradi što nikad nije sa voljenim klubom

Na pitanje da li mu je jedan od ciljeva da bude bolji od Kristiana Ronalda, Mesi je odgovorio da ne postoji nadmetanje između njih dvojice.

- Ja se ne takmičim sa njim. Stimuliše me kada vidim Real Madrid ponovo u finalu Lige Šampiona, kada gledam njih kako osvajaju trofeje. Ja želim da osovojim Ligu Šampiona svake godine kao i La Ligu. To je ono što svi želimo - završio je Mesi.

(B.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    16. maj 2018 | 11:31

    Imamo mi dvojicu koji su presli u klub najveceg rivala i vidim mnogo su se posramili ...

  • Robi

    16. maj 2018 | 12:44

    Nista to nije strasno, to je firma gdje zaradjujete platu za zivot, isto kao kad mi radnici predjemo it firme u firmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA