Vodič za sve Delije: Ovako će iz minuta u minut izgledati Zvezdina proslava titule!

Proslava počinje na Marakani, a završiće se ispred Hrama Svetog Save

  • 14

Došao je i taj dan! Dan kada će Crvena zvezda proslaviti 28. titulu šampiona Srbije i dan koji su skoro svi kojima je crveno-bela boja u srcu ''na sva zvona'' najavljivali! Dan fešte na Marakani...

Zvezda u subotu od 20.00 časova u poslednjoj ovosezonskoj utakmici dočekuje ekipu Voždovca, ali taj meč svakako nije u prvom planu. I zbog činjenice da je revijalnog karaktera, a pogotovo zašto što se na najvećem srpskom stadionu održava ceremonija dodele trofeja.

Telegraf će biti na Marakani, kao i na ulicama Beograda, a ukratko vam donosimo i plan proslave titule:

1. Početak ceremonije

- S obzirom na to da je utakmica u 20.00 časova, ceremonija će početi u 19.10 minuta. Program će voditi Milan Kalinić, a nedugo posle početka programa iznosi se pehar koji će na binu doneti neko od Zvezdinih specijalnih gostiju.

Ulsediće prozivka igrača koje će predvoditi Dušan Anđelković. Iskusni levi bek će na taj način završiti svoju igračku karijeru.

2. Dodela pehara

- Poznato je da će pehar crveno-belim fudbalerima dodeliti neko iz FSS, a najverovatnije će to biti direktor Saveza Goran Bunjevčević.

Foto ilustracija: Telegraf, Google maps

3. Navijači i koreografija

- Nema sumnje da se na Marakani očekuje veliki broj navijača, pošto je i klub uradio sjajnu stvar i stavio besplatan ulaz.Prema nekim saznanjima, na severnoj trebini se sprema neviđen spektakl i, naravno, koreografija dostojna šampionske proslave.

4. Očekuju se zanimljivi gosti u loži

- U svečanoj loži se očekuje veliki broj istaknutih zvezdaša, kao i legendi kluba. Takođe, već se najavio i određeni broj menadžera i skauta koji će još jednom pokušati da ''profitiraju''.

5. Otvoreni autobus i polazak povorke sa Marakane

- Pola sata nakon završetka meča, brendirani autobus krenuće od Marakane ka Hramu Svetog Save.

6. Proslava kod Hrama

- Šampionska žurka je zakazana ispred Hrama. Ozvučenje, pesme, organizovano navijanje...sve će biti tu. Igrači će se zatim vratiti na stadion, dok su navijači najavili i okupljanje na kalemegdanu kod Pobednika. Klub nije povezan sa tom proslavom, a nije poznato ni to kako će navijači stići tamo.

Foto ilustracija: Telegraf, Google maps

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. maj 2018 | 14:42

    Ma šta biće dvadesetak navijača i to ako ih ne prebiju rusi.

  • Aco

    18. maj 2018 | 21:39

    Samo da ne dozvolimo sebi da bude nereda zbog navijaca iz evrolige, turskih, litvanskih, spanskih, ruskih, ali zato da GRMI BEOGRAD, da svi gosti vide gdje su dosli!!!!! I NAPRED ZVEZDOOOOOOOOO CRVENA ZVEZDOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

  • Milan

    19. maj 2018 | 00:21

    Jedva cekam tekmu, koreo ce sigurno biti brutala! Svi na stadion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA