≫ 

Sjajna vest iz Pariza: Čarobnjak se vratio na teren! (FOTO)

Najbolji brazilski fudbaler ponovo u kopačkama

  • 5

Brazilac Nejmar je odradio prvi trening sa saigračima nakon povrede metatarzalne kosti koju je doživeo u februaru ove godine.

Njegova povreda, u meču protiv ekipe Marseja, je potresla ceo fudbalski svet jer je bio doveden u pitanje njegov nastup na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji ovog leta.

>>>Više nema neizvesnosti, Nejmar pričao gde nastavlja karijeru (FOTO)

Srećom, 26-godišnji napadač se uspešno oporavio i vratio treninzima. Sigurno je da su se ovoj vesti najviše obradovali navijači Pari Sen Žermena i reprezentacije Brazila, ali takođe i svi fanovi širom sveta koji podržavaju ovog vanserijskog fudbalera.

Francuski šampion je na svom Instagram profilu obajvio sliku svoje prve zvezde kako se na terenu ponovo druži sa loptom.

 

On je u Parizu proveo samo dve nedelje s obzirom da se većinu vremena oporavljao u Brazilu, nakon čega se vratio u  Francusku 4. maja.

 >>>Statua King Konga plaćena pola miliona evra, dok je Nejmarov dres prodat za "samo" 240.000! (FOTO) (VIDEO)

Prvi trening koji je odradio sa igračima nakon povrede, bio mu je ujedno i poslednji, jer se sutradan vratio u Brazil kako bi se priključio pripremama reprezentacije. Ovo samo dokazuje kolike ustupke uprava PSG-a pričinjava najplaćenijem igraču na svetu.

Nejmar bi trebalo da bude deo tima reprezentacije Brazila koja sa reprezentacijom Hrvatske igra prijateljsku utakmicu 3. juna na kultnom stadionu Enfild u Liverpulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA