≫ 

Ne vidi se Hram od dima: Posle velikog požara u kom je izgoreo autobus, navijači Zvezde nastavili sa slavljem (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Zvezde su iskakali iz autobusa kada je požar izbio i šampionsko slavlje je prekinuto

  • 10

Uprkos tome što se zapalio autobus kojim su fudbaleri Crvene zvezde krenuli na proslavu titule, navijače ovo nije sprečilo da nastave sa slavljem. Delije su sa Autokomande, gde je požar izbio, samo nastavile do Hrama Svetog Save. Tamo je prvobitno i bila zakazana proslava titule.

I tamo su, baš kao i na Autokomandi, zapalili baklje. Vatra je toliko gorela da se ni Hram nije video.

VIDEO SA LICA MESTA: Ovako se zapalio autobus fudbalera Zvezde

Kako navode očevici, fudbaleri Zvezde su iskakali iz autobusa kada je požar izbio i šampionsko slavlje je prekinuto. Na svu sreću, niko do fudbalera i prisutnih nije povređen.

Autobus je planuo u sekundi/ Printskrin: Facebook

Uzrok požara još nije poznat, ali vredi pomenuti da je određen broj pirotehnike bio ''prisutan'' prilikom slavlja.

Inače, fudbaleri Zvezde su autobusom krenuli ka Hramu nedugo posle pobede nad Voždovcem 5:1 i slavlja na Marakani.

VIDEO: Ovako je izgoreo Zvezdin autobus

Nedugo pošto su iskočili iz autobusa, fudbaleri Zvezde su nastavili šampionsku šetnju i slavlje će se nastaviti u jednom od beogradaskih restorana.

Od autobusa nije ostalo ništa/ Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana M.

    20. maj 2018 | 14:29

    Bruka i sramota Beograda. Kada je pun grad stranih turista zbog f4 dozvolili su ovo divljanje. Kako nekog nije sramota samo! Sami dajemo razlog da nas provlace po novinama u negativnom smislu po celom civilizovanom svetu. Zar nije bar ova ciganija mogla da bude neki drugi vikend? Ili ovo neko Srbiji namerno radi. Koliko samo mladih ima koji ne znaju sta ce u zivotu i prazni se na primitivne nacine.

  • Marijana D.

    20. maj 2018 | 14:47

    Da li je moguce da neko divlja oko najvece srpske svetinje, a da niko ne reaguje!? Stidi se Srbijo zbog ovoga! Setala sam dete po gradu kada su pijani i nadrogorani klinci u crvenim majicama drmali grane drveca i okretali kante za djubre uz zivotinjske krike. Srednji vek na snazi, ali je kriv pnaj ko je ovo dozvolio. Jadni i ti roditelji, koji su toliku decu usmerili na ulicu.

  • Racki

    20. maj 2018 | 07:12

    Dobro da hram nisu upalili pale sve zivo uz put...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA