≫ 

Savić i Gobeljić bakljama zadimili celu kafanu: Orilo se "Giška bus zapalio", pevačica u neverici šta se sve naručivalo! (VIDEO)

Drugi dan u nizu, slavila se titula Zvezde

  • 21

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić i Marko Gobeljić nisu se zadovoljili samo slavljem na Kalemegdanu.

Posle paljenja autobusa, igrači su se na razne načine dovijali kako bi došli do Kalemegdana, a dan kasnije Gobeljić i Savić su lumpovali uz pevačicu Nađu Golubović, koja je ispoštovala sve muzičke želje.

>>>Donald se emotivnom porukom oprostio od Zvezde: Vidimo se...

Savić i Gobeljić su insistirali na sa svim navijačkim prepevima, pa je Golubovićeva bila u čudu kada je pokušavala da otpeva "naša zastava, nikad nije pala, branio sam je, i kad treba tuk'o, pivo pio sam...".

Uspevala je čak da peva i dok je kafana gorela od baklje koju je zapalio Vujadin Savić, a najčešće se čulo "Giška (nadimak Savića) bus zapalio", društvo je igračima pravio i nekadašnji napadač kluba Filip Kasalica.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati na snimku na vrhu vesti.

 
Titula je🔴⚪🤗A post shared by NADJA (@nadja_golubovic) on

VIDEO - Pogledajte kako je goreo Zvezdin šampionski autobus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    21. maj 2018 | 10:39

    E zato su ovi momci i uzeli ovako superiorno titulu !!! Jer ZVEZDINA DECA ZNAJU CIJI DRES NOSE I KAKO SE GINE ZA TAJ SVETI GRB !!! Bravo CIGANI LUDACI !!! BGRS 1989

  • tea

    21. maj 2018 | 13:04

    Sramotno ponašanje sportista. Vandalizam na ulici, kafani, stadionu. Kakav ste primer deci, koja počinju da treniraju fudbal? Da ga treniraju kako bi bili kao vi, u društvu pevačica i starleta, puni para, sa brzim kolima ili da prave sportske karijere i uveseljavaju naciju medaljama i uspesima. Veliko prezime nosiš Vujadine, bar bi ti trebao biti primer, a ne kolovođa u svim glupostima, kao da ti je 15 godina...

  • Fhj

    21. maj 2018 | 10:39

    Tako je bre objasnili ste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA