≫ 

Vazura ogorčen zbog informacije da je Stolica novi trener Partizana: Neprijatelji kluba hoće da nas uzdrmaju pred finale Kupa!

Generalni direktor Partizana za Telegraf izjavio da nije tačno da crno-beli imaju novog trenera

  • 19

Nekoliko medija objavilo je informaciju da je Ilija Stolica novi trener Partizana, ali naš portal je došao do drugačijih informacija. Naime, kontaktirali smo direktno generalnog direktora crno-belih Miloša Vazuru i postavili mu konkretno pitanje: "Da li je Ilija Stolica novi trener Partizana?" i on je oštro demantovao tu informaciju.

Takođe je istakao da je ona poturena da bi se ekipa uzdrmala pred finale Kupa prov Mladosti iz Lučana, koje je na programu za nešto manje od 48 sati, u sredu 23. maja od 19 časova u Surdulici.

Ilija Stolica; Foto: MN Press

- Stolica nije novi trener Partizana. To je dezinformacija, da bi se uzdrmali trener i ekipa pred finale Kupa. Ovakve tekstove smatramo neprimerenim i neprijateljskim prema klubu. Partizan ima trenera i o svemu dalje pričaćemo nakon završetka sezone, a ona se završava nakon finala Kupa. Ko god da plasira ovakve informacije smatramo ga neprijateljem kluba - izjavio je Miloš Vazura za Telegraf.

Nije tajna da Stolica već neko vreme figurira kao jedan od glavnih kandidata za mesto trenera crno-belih, ali svi u crno-belom taboru smatraju da je ova informacija svesno puštena sada pred finale Kupa kako bi se uzdrmala ekipa i trener Miroslav Đukić.

VIDEO: Saša Ilić ekskluzivno u studiju Telegrafa: Dan nakon odluke!

(Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    21. maj 2018 | 23:28

    Neka ivica dovede vokrija za trenera? To bi bila prava bomba!!!! ... e da i ds suma ostane

  • Cubaka

    21. maj 2018 | 23:20

    Kod ovih vecita paranoja, stalno umisljaju da ih neko napada, neverovatan cirkus iz dana u dan.

  • Lik

    21. maj 2018 | 23:16

    Jadna je ekipa koja se uzdrma zbog vesti u žutoj štampi. To nije ekipa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA