≫ 

Cilj za Rusiju je ostvaren: Krstajić bez posebnih ambicija na Mundijalu!

Imena igrača koji će nastupati na prvenstvu u Rusiji još uvek su ostali nepoznanica

  • 42

Selektor Srbije Mladen Krstajić pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, kako kaže, nema razloga za nezadovoljstvo jer je sam plasman na Mundijal veliki uspeh.

>>>Prosinečki razotkrio najveću "kafansku priču" iz Barija posle 27 godina: Ljupko nije pitao "Hoćete li da igrate lepo, ili da uzmete trofej" (VIDEO)

U intervjuu agenciji Anadolija, Krstajić nije govorio o imenima kao ni datumu kada će svetskoj javnosti predstaviti svoj izbor za turnir zakazan za 14. jun.

- Naš cilj smo ostvarili plasmanom, s obzirom na to da znamo da Srbija nije učestvovala na velikim takmičenjima u poslednje vreme i da smo u kvalifikacijama bili u grupi sa Irskom, Velsom i Austrijom, gde nismo baš bili u prvom planu.

Detalj sa treninga reprezentacije Srbije; Foto: Fudbalski savez Srbije

- Međutim, zasluženo smo završili prvi na tabeli i plasirali se u Rusiju. Najbitniji cilj je ostvaren. Treba se sada spremiti, napraviti dobru atmosferu u zemlji i sa pozitivnom energijom otići na Svetsko prvenstvo i predstavljati naciju na pravi način - rekao je Krstajić.

VIDEO: Selektor Mladen Krstajić: Kolarov kapiten, Matić zamenik kapitena

Selektor Orlova komentarisao je reprezentacije sa kojima će se Srbija sastati u Grupi.

- Grupa je atraktivna i teška. Brazil je favorit, ali ni favoritima ne bude lako kako ljudi zamišljaju. I Švajcarska ima zavidan kvalitet i visoko je rangirana na FIFA listi. Kostarika je 25, a mi smo najslabije plasirani. Situacija je takva da nema loših protivnika.

- Za svaku utakmicu posebno se treba pripremati i kroz sve tri ćemo tražiti našu šanhsu - istakao je Krstajić, koji je, pre mesta selektora, u kvalifikacijama bio prvi saradnik Slavoljuba Muslina.

Da podsetimo, Srbija će igrati u Grupi E protiv Kostarike (17. jun), Švajcarske (22. jun) i Brazila (27. jun).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. maj 2018 | 12:26

    Заслугом Муслина, сигурно не твојом. Ти си имао само среће што је против Грузије Пријовић дао онакав гол. Да је био Митровић у тој ситуацији, другачије би све било. Зато и правиш алиби за неуспех, јер си тренер у покушају, а ови који су те поставили се играју ионако малим угледом наше репрезентације, за коју је најодговорнији најгори тандем у историји ФСС Толе-Саво.

  • Mirko

    22. maj 2018 | 12:58

    Zato nikada u fudbalu necemo ni imati nikakvog uspeha. Sve dok ovako razmisljamo u dok nam ovakvi "motivatori" vode selekcije...

  • Goran

    22. maj 2018 | 18:01

    Tragedija od coveka zasto ides onda u Rusiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA