≫ 

Mali heroji iz NURDOR-a uče fudbal od Dekija Stankovića

Proslavljeni fudbalski as družiće se sa decom iz Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka

  • 0

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković nedavno je objavio otvaranje fudbalskog kampa Deki 5 za dečake i devojčice od 10 do 15 godina koji će u svojoj prvoj sezoni biti održan na Zlatiboru od 28. jula do 18. avgusta.

Nekadašnji kapiten “orlova” odlučio je da deo svog vremena posveti deci, koja će u tri smene po sedam dana od Stankovića, ali njegovih brojnih prijatelja iz sveta fudbala koji su najavljeni kao gosti, imati priliku da mnogo toga nauče.

- Imam veliku želju da se nađem u društvu klinaca koji se fudbalu predaju na najiskreniji način. Zaista želim da provedem neko vreme sa onima koji maštaju o uspehu u fudbalu i koji bi dali bi sve da prođu putem kojim sam ja prošao. Pošteno je bar da probam da nekom od njih pomognem da u toj želji zaista i uspe - kaže Stanković.

Kamp Deki5 u svojoj premijernoj sezoni imaće i humanitarni karakter jer će među polaznicima kampa biti i mališani koje će delegirati Nacionalno udruženje roditelja dece obolele do raka NURDOR, uz podršku Unikredit banke.

Voli da usreći decu: Dejan Stanković Foto: crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA