≫ 

Dotakli smo dno: Kreće obračun sa spornim sudijama!

Proslavljeni srpski sudija Zoran Petrović dobio je mandat od FSS da satavi novu sudijsku komisiju i očisti srpski fudbal od spornih arbitara

  • 16
Nekadašnji sudija Zoran Petrović ( levo) novi je mandatar sudijske komisije sa idejom da zavede red Foto: MN Press

Nekadašnji fudbalski sudija Zoran Petrović novi je mandatar sudijske komisije FSS. Njegov zadatak biće da "ugasi požar" koji je nastao posle skandaloznog ponašanja arbitara na mečevima Superlige, gde je ponašanje Srđana Ovradovića "prelilo čašu"

>>> Suspendovani sudija koji je oštetio Partizan sudiće meč na Banjici! (VIDEO)

- Poslednjih godina obavaljao sam posao kontrolora na utakmicama Superlige, znam sve te momke sa seminara i dobro znam ko koliko može. Priznajem, mučno je bilo prošle sezone, dotakli smo dno čini mi se ili smo bili barem blizu. Ne može sve da se promeni za 180 setepni. Učiniću da svima za nijansu bude bolje nego prošle sezone - rekao je Petrović za Sportski žurnal.

>>> Samo da se sezona završi bez ljudskih žrtava! Proslavljeni srpski sudija zgrožen ponašanjem Zvezde i Partizana

Pred njim je veliki posao da se obračuna sa spornim sudijama koji su naneli velike šetete srpskom fudbalu, a mnogi nose i znak UEFA. Ako budu i dalje sudili neće biti oporavka srpskog fudbala.

Sudija Srđan Obradović je uhapšen zbog zloupotrebe službenog položaja Foto: MN Press

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    23. maj 2018 | 07:42

    Dno je dotaknuto samim tim sto je Zvezda prvak, a to i jeste posledica ovakvog sudjenja. Ide Evropa, ispadanje u ranoj fazi a onda podeska na sve nacine kako je to bila uspjesna ezona. Kao i kosarka.....

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    23. maj 2018 | 08:22

    Па ако се стварно реши такав проблем, мада сумњам, гробари ће се борити да уђу у 8.

  • Galiot

    23. maj 2018 | 07:20

    Koje su ovo prazne price iliti price za decu!!! Poznato je svima pa i pticama na grani,ma koliko bio talentovan sudija,ako nemas lovu da das ili ako nemas nikakvu vezu da te neko gurne, ne mozes suditi drugu ligu,a tek o prvoj i da ne pricamo... Ovaj srpski mulj se nece oprati narednih nekoliko decenija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA