Sve je moguće, pa i da Srbija igra u finalu Mundijala: Krstajić veruje u sportsko čudo!

Selektor Srbije se osvrnuo na izjavu našeg najboljeg sudije Milorada Mažića koji je istakao da ne bi voleo da sudi finale Mundijala, ako bi to značilo da je Srbija u njemu

  • 32

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić rekao je da je plasmanom na Mundijal u Rusiji napravljen ogroman uspeh, ali i da je u životu sve moguće, pa i da njegova ekipa ode čak do finala.

>>> Sastavite tim Srbije za Mundijal: Kojih 12 od ovih 35 igrača Krstajić neće voditi u Rusiju (ANKETA)

U sportu je sve moguće ali ovo bi bilo sportsko čudo decenije, ako bi se Srbija plasirala u finale. Krstajić je to izjavio kao odgovor na izjavu fudbalskog sudije Milorada Mažića koji je rekao da ne bi voleo da sudi finale Mundijala ako to znači da će Srbija biti u njemu.

- Suvišno je govoriti o Mažiću, potvrđuje se iz meseca u mesec i dostigao je vrhunac. On je dobar brend iz Srbije i na pravi način je prezentuje. Voleo bih da se to što je izjavio i ostvari. Sve je moguće u životu, pa i to. Treba sačekati-  poručio je Krstajić u intervjuu za Anadoliju

Krstajić, koji će u četvrtak objaviti širi spisak od 25 fudbalera za Svetsko prvenstvo, podsetio je da su "Orlovi" zasluženo izborili mesto u Rusiji odličnim igrama u kvalifikacijama.

Momci, ajde da budemo iznenađenje Mundijala: Mladen Krstajić i "orlovi" Foto: Fudbalski savez Srbije

On je dodao da je u ovom trenutku najvažnije da se napravi dobra atmosfera u zemlji i sa pozitivnom energijom ode u Rusiju. Za E grupu, gde su Srbiji rivali Brazil, Švajcarska i Kostarika, istakao je da je atraktivna i teška.

Među favorite na Mundijalu ubrojio je Nemačku, Brazil i Argentinu, iza njih vidi i Belgiju, ali i dodao da Hrvatska može da ode daleko.

Srbija prvi meč na Svetskom prvenstvu igra protiv Kostarike 17. juna u Samari, pet dana kasnije rival je Švajvarska u Kaljiningradu, a 27. juna Brazil u Moskvi.

VIDEO: Mladen Krstajić saopštava da Branislav Ivanović više nije kapiten

(Telegraf.rs/Anadolija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    23. maj 2018 | 08:59

    Buahahahahaahahahahahaha, juče je rekao da je ovo maksimum, a danas finale?! Brate daj meni malo od toga što uzimaš, vidim da si "cool" 😂

  • Sasa

    23. maj 2018 | 08:07

    Kad si ti postao selektor onda je bas sve moguce,samo jedna mala sitnica te koci u tome Krstajicu,u finale treba da stignes borbom,a ti to ocigledno ne znas,jer borbom nisi dosao do selektorske pozicije,da si imao obraza ne bi nikada tu funkciji prihvatio na takav nacin.

  • Ljubiša micić

    23. maj 2018 | 09:19

    Ako date 1 gol ću izedem sve klozetske daske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA