Evropski vajb u Los Anđelesu! Milioneri priredili spektakl u gradu anđela (FOTO) (VIDEO)

Novopečeni tim u MLS ligi ugostio slavni nemački klub

  • 0

Fudbal u Americi, polako ali sigurno, postaje jedan od mejnstrim sportova, dok će gostovanja velikih evropskih klubova samo ubrzati ovaj trend.

MLS liga svake godine postaje bogatija za po jedan novi tim. Ove godine je na scenu stupio LA FC, klub u čijem vlasništvu, između ostallih, učestvuju i legendarni košarkaš Medžik Džonson i glumac Vil Ferel. Prva zvezda tima je odlični Meksikanac, Karlos Vela.

>>>Osnovno predznanje o Ligi šampiona bez koga se ne ide u kafanu da se gleda finale

Crna i zlatna boja je za kratko vreme zavladala Los Anđelesom i preti da ugrozi popularnost daleko poznatijeg gradskog rivala, LA Galaksija.

Naime, iako im je ovo debitanska sezona, navijači domaćeg kluba deluju neverovatno organizovano. Klub se već može podičiti i navijačkim grupama, pratećom koreografijom i pirotehnikom nalik onima na evropskim utakmicama.

 
Your YouTube TV Man of the Match, @aokovar.A post shared by Los Angeles Football Club (@lafc) on

Na sinoćnjoj prijateljskoj utakmici protiv slavne Borusije Dortmund, "Banc of California Stadium", kapaciteta od 22 hiljade mesta, je bio ispunjen skoro do poslednjeg mesta. Publika je mogla da uživa u pravom fudbalskom spektaklu u kome ni golovi nisu izostali.

>>>Uleteo automobilom na teren i počeo da juri igrače! (VIDEO)

Meč je završen rezultatom 1:1. LA FC je poveo u 77. minutu pogotkom Arona Kovara a deset minuta kasnije izjednačio je Maksimiljan Filip.

 
Shoulder to Shoulder / Schulter an Schulter, @bvb09 #LAFCA post shared by Los Angeles Football Club (@lafc) on

Na osnovu do sada viđenog, pred "crno-zlatnima" iz Los Anđelesa je svetla budućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA