Krstajić saopštava spisak za Mundijal, a za to je odabrano najneverovatnije mesto!

Neće biti klasične konferencije za novinare, već će spisak putnika biti saopšten u vidu marketinške akcije sa sponzorom FSS-a

  • 5

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštiće u četvrtak spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Rusiji. A za to je odabrano neobično mesto.

Konferencija za medije zakazana je za 14 sati, ali ne na Terazijama ili u Staroj Pazovi, već na Tošinom bunaru, na jednoj benzinskoj pumpi, koja je sponzor Fudbalskog saveza Srbije.

>>>Drugi put odveo reprezentaciju na Mundijal, drugi put dobija otkaz pred Mundijal!

Selektor Mladen Krstajić i Branislav Ivanović; Foto: MN Press

Očekuje se da Krstajić saopšti širi spisak od 25 igrača, sa koga bi kasnije otpala još dva imena, ali nije isključeno i da u četvrtak saznamo imena svih putnika na Mundijal.

Srbija se nalazi u E grupi na Svetskom prvenstvu, sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom.

>>>Četiri bitne stvari koje smo naučili iz mečeva Srbije protiv Maroka i Nigerije!

Podsetimo se da je došlo do promena u sastavu reprezentacije na mesto kapitena Branislava Ivanovića Krstajić je sada postavio Aleksandra Kolarova, a njegov zamenik je Nemanja Matić.

Prvi duel srpski fudbaleri igraju sa Kostarikom 17. juna u Samari, pet dana kasnije rival je Švajcarska u Kaljiningradu, a 27. juna Brazil u Moskvi.

Prethodno, Srbija će odigrati dve prijateljske utakmice tokom priprema u Austriji protiv Čilea (4. jun) i Bolivije (9. jun).

VIDEO: Pogledajte kako je Krstajić objasnio zašto Srbija ima novog kapitena!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    23. maj 2018 | 16:28

    Ma ne, ne, recite mi da sanjam, mislio sam da je sve moguce gluposti potrosio ali... citanje spiska na benzinskoj pumpi i to na Tosinom bunaru, molim vas recite da je skrivena kamera inace ce nam se svet smejati. Sta je sledece, prvi trening u Laponiji protiv irvasa sa crvenim nosem i drugara.

  • Duka

    23. maj 2018 | 16:32

    Zar da Matić bude zamena Kolarovu, pa vi niste normalni, taj ne treba ni da igra a kamoli da bude vodja neke grupice. Sramota!!!

  • Zeks

    24. maj 2018 | 12:45

    Momci su se posteno izborili i nebudite negativni. Sta bude bice ali znam da ce se posteno boriti. Naprijed.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA