≫ 

Svi članovi uprave Partizana pomenuli su istu stvar posle osvajanja Kupa: Znači li ovo ostanak Đukića? (VIDEO)

Predsednik, potpredsednik, generalni i sportski direktor crno-belih jedinstveni u stavu da je ovo bila istorijska sezona za klub iz Humske

  • 32

Uprava Partizana jedinstvena je u stavu posle osvajanja Kupa da je to bila uspešna sezona za crno-bele. Po završetku finalne utakmice u Surdulici, gde je Partizan sa 2:1 savladao Mladost iz Lučana i osvojio svoj 15. Kup u istoriji, rukovodstvo crno-belih iznelo je svoje utiske za klupsku televiziju.

>>> Đukić blistao od sreće posle osvajanja Kupa: Ovo je bila vrhunska sezona za Partizan!

Predsednik Partizana Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev napominju da je to bila naporna, ali i veoma uspešna sezona i svi su čestitali igračima i stručnom štabu na uspehu koji su ostvarili.

- Partizan uzima treću godinu zaredom ovaj trofej, to dovoljno govori o njegovom značaju. Ovo je kraj jedne naporne i veoma uspešne sezone, sa mnogo uspeha u Evropi, a od dve titule odbranili smo Kup, šampionat nismo, ali ne treba o tome sada da se priča. Čestitam igračima, stručnom štabu i zahvaljujem se navijačima i svima koji su podržali ovaj klub i mi ćemo nastaviti da osvajamo trofeje - poručio je Vučelić.

Fudbaleri Partizana sa peharom Kupa Srbije; Foto: MN Press

Vladimir Vuletić smatra da su se crno-beli izdigli iz pepela poput feniksa i napominje da ova sezona nosi eipitet istorijske.

- Partizan se izdigao kao feniks iz pepela iz jedne vrlo teške situacije i sezone koja će nositi drugačiji epitet istorijske. Partizan ima snage, volje, dobre ljude, kvalitetnu upravu i sve one koji danas vole Partizan, neće dozvoliti da Partizan poklekne na bilo koji način. Tu smo i ne damo Partizan - izjavio je Vuletić.

Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Ivan Ćurković u loži tokom finala Kupa Srbije; Foto: MN Press

- Kada pogledamo prošle godine od kraja sezone, prelazni rok, dobra prodaja, uzimanje duple krune, posle toga Evropa, na kraju je Kup ostao u našim vitrinama. Čestitam stručnom štabu i igračima, idemo da slavimo - rekao je Vazura.

Na kraju je utiske izneo i sportski direktor Ivica Iliev, koji je takođe rekao da je ovo istorijska sezona, jer Partizan nikada do sada nije osvojio tri Kupa zaredom.

- Fantastično, treći trofej uzastopno u Kupu, nikada u istoriji nismo uzeli tri zaredom. Čestitam igračima, oni su najzaslužniji, stručnom štabu i upravi. Svi zajedno smo došli do ovoga i idemo dalje - istakao je Iliev.

Danima pred kraj sezone spekulisalo se da bi Miroslav Đukić mogao da napusti mesto trenera. Čak je i pred finale Kupa objavljena dezinformacija od strane određenih medija da mu je pronađena zamena. Ipak, i tada, a i ranije je uprava Partizana isticala da imaju trenera i da pružaju podršku Đukiću.

VIDEO A evo šta je rekao Đukić:

Ove čestitke i isticanje da je ovo uspešna i na neki način istorijska sezona, mogu da znače da će se obistiniti reči Đukića po završetku meča, da ostaje još godinu dana jer ima važeći ugovor sa Partizanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    24. maj 2018 | 08:44

    Ostanak djukica propast partizana.... Najgori trener ikad...

  • djape ja

    24. maj 2018 | 09:06

    Partizan treba da zadrzi Đukica,a da dovede dobro pojacanje,problem je sa igracima a ne sa trenerom

  • Flekica

    24. maj 2018 | 09:02

    Kao da je prvak evrope..pobedio Mladost...on veze nema..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA