≫ 

Sledeća nedelja prelomna za Đukića: U Partizanu pada odluka koja će odrediti sledeću sezonu!

Pre konačnog stava biće održan niz sastanaka, konsultacije, posle kojih će sportski direktor analizirati učinak struke pred čelnicima kluba

  • 13

Naredna sedmica biće odlučujuća u Partizanu, kada je status trenera Miroslava Đukića u pitanju, jer će u njoj biti pokrenut čitav proces odlučivanja na različitim nivoima u Humskoj.

Počevši od sastanaka, koji podrazumevaju samo interne konsultacije, pa sve do zasedanja organa sa direktnom moći odlučivanja. Naravno, crno-beli će obaviti i sastanak sa Đukićem, saslušati njegovu analizu sezone i svega onoga što je učinjeno (ili, pak, nije), a zatim će biti doneta konačna odluka o daljoj saradnji – pozitivna ili negativna za šefa stručnog štaba.

Posle međusobnih konsultacija, proces će pokrenuti sednica Odbora za hitna pitanja, bez koga, po novom Statutu kluba, ne može da se verifikuje nijedna bitna odluka u Partizanu. Čelnici će zatim održati Upravni odbor, na kome će biti pokrenuta pitanja učinka u sportskom sektoru i to se ne odnosi samo na status Miroslava Đukića i prvi tim, već i na celokupnu Omladinsku školu crno-belih, koju predvodi Vanja Radinović.

Izveštaj sportskog sektora podneće sportski direktor Ivica Iliev, koga pre toga takođe očekuje individualni sastanak sa trenerom Đukićem, povodom analize minule sezone. Ali takođe i planova koji se odnose na narednu takmičarsku godinu, prodaje i kupovine fudbalera, na konto čega će biti i sklapan tim.

Na koncu, Upravni odbor će se ponovo sastati, razmotriti sve ponuđene opcije, sve argumente “za” i “protiv”, na osnovu kojih će biti doneta konačna odluka o starom ili novom, odnosno kursu koji će klub odrediti u danima do početka priprema prvog tima.

Prema nekim informacijama, ceo proces će biti pokrenut već u ponedeljak i svi članovi Upravnog odbora su opomenuti da je prisustvo prilikom donošenja odluka obavezno.

Foto: Marko Todorović

Slede sastanci i sa fudbalerima i agentima

Odluka o treneru biće zapravo krucijalna i za mnoga druga pitanja u sportskom sektoru. To se pre svega odnosi na pravljenje tima, što je proces koji je već započet u Humskoj, kako se ne bi kasnilo.

Imenovanje novog ili ostanak starog trenera pokrenuće i niz razgovora sa prvotimcima i to onima, koje će predstojeći prelazni rok sigurno “dokačiti”.

Naravno, uveliko se radi i na angažovanju pojačanja, pa nije isključeno da u Humsku stigne i neko novo ime. Jer, vremena je malo, pripreme za novu sezonu počinju već 9. juna i Partizan će sigurno pokušati da uradi što više do okupljanja.

VIDEO: Miroslav Đukić nakon osvajanja Kupa Srbije 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    25. maj 2018 | 11:33

    Ma kakva sledeca nedelja, nema vremena za odugovlacenje! On treba da ide koliko je danas! Jedan od najlosijih trenera u istoriji Partizana.

  • SrpskiBek

    25. maj 2018 | 12:38

    Ovakvog trenera da smene!???? Ccc naj uspešnija sezona u zadnjih par godina i ne valja im!???? Ne bi me čudilo i sumu da otpuste..

  • Lalans

    25. maj 2018 | 12:08

    Zahvaliti coveku na saradnji i naci nekoga ko ce voditi ekipu dalje,pre toga pretresti malko i upravu kluba,nakotilo se tu svega...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA