≫ 

Samo jedan igrač Reala se nije oprostio od Zidana!

Barem se to odnosi na one bitnije igrače Madriđana

  • 0

Nedugo pošto je Zinedin Zidan objavio da napušta Real iz Madrida, skoro svi fudbaleri šampiona Evrope su se oprostili od 'šefa'' na društvenim mreža.

Kažemo skoro svi, jer samo jedan fudbaler nije. U pitanju je Geret Bejl koji je nedavno sa dva gola i doneo Realu novi pehar u Ligi šampiona.

Daleko od toga da Velšanin nije bio aktivan na društvenim mrežama. Stigao je da čestita rođenje deteta Lukasu Vaskezu, kao i da prokomentariše objavu Tonija Krosa, ali je zaćutao kada su svi očekivali neki status vezan za Zidana.

>>> Kapelo: Zidan bi dobio otkaz da nije otišao iz Reala, Ronaldo im je već rekao u koji klub želi da ide!

Da li je možda i to dokaz da njih dvoijica nisu bili u sjajnim odnosima?

Bejl slavi gol protiv Liverpula u finalu LŠ Foto: Tanjug/AP

Bejl je na početku Zidanove ere bio nezamenjiv, ali se vrlo brzo preselio na klupu. Tačnije, u rotaciju. Na to su uticale i neke povrede, kao i dobre partije Vaskeza i Asensija.

Često se pisalo da su njih dvojica u svađi i da će Bejl na kraju sezone otići iz Reala. Eto, Zidan je prvi ''digao sidro'', ali nije isključeno ni da će sjajni krilni napadač njegovim stopama.

Zanimljivo je i to da su pojedini srpski mediji javili da se dvojica fudbalera nisu oprostila od Zidana i da je Kovačić drugi, ali su očigledno u krivu pošto je Hravt ostavio status na Instagramu.

 
A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA