Nemate vi dovoljno novca: Lacio odbio 80 miliona za Sergeja!

Predsednik Lotito odjavio Juventus

  • 7

Rimski Lacio odbio je početnu ponudu Juventusa od 80 miliona za srpskog fudbalskog reprezentativca Sergeja Milinković Savića.

Kako navodi ugledni italijanski list Gazeta delo Sport, Lacio je procenio da 23-godišnji vezista vredi najmanje 130 miliona evra i zato je ponuda šampiona Italije glatko odbijena.

Ipak, to ne znači da će Juventus da odustane od Sergeja, na čijem transferu duže vreme insistira trenera Masimilijano Alegri, već je uz novac spremio i nekoliko igrača u zamenu.

Prethodno je prvi čovek Lacija Klaudio Lotito izjavio da Juventus nema dovoljno novca da priušti Milinković Savića, jednog od najtraženijih fudbalera Evrope.

Do sada su interesovanje pokazali praktično svi najveći klubovi, a uz Juventus najviše Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevan95

    1. jun 2018 | 12:36

    Pa daj ne vredi on bas toliko i Lacio.preteruje ljudi moji oni sa takvom politikom ga nikada nece ni.prodati.

  • FANTOM

    1. jun 2018 | 13:12

    E mađioničari fudbalske veštine. Džaba vam znanje kad su vam menadžeri mešetari i lovci u mutnom. Krstajiću ne ulazi u ovu igru. Proći će mo gore nego 1974 u Nemačkoj kada je Miljanić i njegova bulumenta uništila fudbal pa smo tek 1990 u Italiji malo se izdigli iz blata. Još će ovaj momčić morati da pojede kačamaka sa kajmakom da bi se uopšte upisao u neke veličine. Menadžeri odbij te od srpskog kazana. Želim mu dobre igre ali ruku na srce nema on znanja za zajedničku igru koja važi u kolektivnim sportovima.

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    1. jun 2018 | 12:39

    Posle SP nećeš ni 80 meleon:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA