≫ 

Jokan i Čelsi - ozbiljno je! Plavci zvali Srbina, čeka se njegova odluka

Srpski trener na ceni posle uspeha sa Fulamom, nije jedini, ali je ozbiljan kandidat da nasledi Kontea na klupi "Plavaca", najnovije su informacije sa Ostrva

  • 7

Slaviša Jokanović bi vrlo lako mogao da ostane u Londonu, u Fulamu, ali ne u klubu istog imena, s obzirom na to da je onaj drugi iz istog londonskog kvarta "zagrizao" da ga dovede u svoje redove.

Naravno, u pitanju je Čelsi.

I ozbiljno je...

>>> Jokan učinio što niko do sad nije u Engleskoj, zagrlio Mitra, pa poslao poruku Premijer ligi! (VIDEO)

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marzio, dobro upućen u tokove na fudbalskoj mapi Evrope, tvrdi da je srpski menadžer obavio prvu rundu pregovora sa vrhom "Plavaca", te da sledi još jedna, i to već u subotu uveče, posle čega bi moglo da bude jasnije da li će od naredne sezone raditi u komšijskom taboru.

Teško je u ovom trenutku zaključiti kakav će epilog pregovora biti, no jedno je jasno: Jokanović je top kandidat za klupu Čelsija, na koju još, sa manje ili više šansi, pretenduju Loran Blan, sveže krunisani prvak Evrope sa Realom Zinedin Zidan, pa čak i Izraelac Avram Grant, koji je, najmanje verovatna opcija.

Ipak, Jokanović je trenutno u prvom planu, upravo zbog uspeha koji je do sada imao u Engleskoj, a to je plasman Fulama u Premijer ligu, pre toga plasman Votforda u elitu, a mnogo pre toga, što je je još jedan plus za njega - igračko iskustvo bivšeg srpskog reprezentativca na "Stamford Bridžu".

Čelsi se, kao što je poznato, rastaje sa Antoniom Konteom, kome će, na osnovu obeštećenja za raniji raskid ugovora, isplatiti određenu sumu i preusmeriti sve snage ka pronalaženju njegovog naslednika.

Jokanovića neće biti lako pridobiti, jer Srbin ima želju, a ona nije mala, da nastavi avanturu sa Fulamom, koji će, istina, teško moći da isparira trenutno najvećoj konkurenciji za naklonost treneru u finansijskom smislu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    2. jun 2018 | 18:24

    Savetujem mu da odbije ovu ponudu, ne sme da potrci pred rudu, da ima ogromnih kvaliteta je isitna ali cempionsip nije premijer liga, neka zavrsi jednu sezonu u premijer ligi sa gulamom a zatim neka razmislja o najjacim timovima.

  • Zamak

    2. jun 2018 | 18:42

    Veliki zalogaj za njega, po meni bolje par sezona sa fulamom da sačuva tim, ovako čim krene lošije trener plaća ceh.

  • Vukodlak

    2. jun 2018 | 18:11

    Samo nastavi tako ,jokane; Cestitam!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA