Fudbal je carstvo lepih žena, zato se igrači homoseksualci kriju: Belgijski fudbaler uzburkao javnost!

Rađa bi mogao da završi karijeru zbog nedoličnog ponašanja!

  • 1

Belgijski fudbaler Rađa Naingolan ne prestaje da iznenađuje svojim izjavama, ono što je rekao šokiralo je fudbalski svet. Iako napravio dobre partije na terenu, sve je palo u vodu, jer van terena kao da ne ume da se suzdrži, da ne izgovori nešto nepotrebno.

To je u neku ruku i rezultiralo tome da se ne nađe na spisku Roberta Martineza za odlazak na Mundijal u Rusiju. Prvo čime je iznenadio bio je Novogodišnji snimak na kome je svašta pričao, onda su usledile loše partije za Romu i karijera je odjednom krenula nizbrdo.

Roma čeka prvu ponudu da proda Naingolana Foto: Tanjug/Ap

-Fudbalere homoseksualce bi bilo sramota da se otkriju. Jednostavno bi završili karijeru, jer fudbal nije kao društvo u kome je to prihvatljivo. Ovde bi jednostavno bili razapeti jer je fudbal carstvo lepih žena kaže Rađa.

>>>Otkrivamo! Ovo je Partizanova nova lista za pojačanja: Bivši igrač Rome, "Spidi", strani napadač... (VIDEO)

-Sve hoće da spavaju sa mnom, teško je da kažem ne. Bez obzira što imam devojku? Pa, ja nisam anđeo, bitno je da ništa ne izađe u javnost, da se ne sazna - dodao je Naingolan.

- Da mogu, sada bih prekinuo karijeru, jedva čekam da se završi. Neću da budem ni stručni konsultant, ni menadžer, da ne pričam o treneru, jedino što želim je da napustim fudbal zauvek, kad završim karijeru - iskren je, ako ništa drugo Belgijanac, da nije para, odmah bi prestao da igra.

A kako je izgledao njegov Novogodišnji lajv pogledajte u videu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA