≫ 

Ramos je idiot! Nastavlja se rat Liverpulovih igrača i kapitena Reala, strelu je odapeo Firmino

Brazilac nije oćutao defanzivcu Reala na ironičan osvrt povreda Salaha i Karijusa

  • 13

Sve je počelo u Kijevu, Serhio Ramos je sa dva starta na Salahu i Karijusu izbacio "iz igre" obojicu, prvog bukvalno, dok je drugi, ošamućen, kiksirao na golu i sebi prilepio etiketu tragičara finala Lige šampiona.

>>> Sad je sve jasno! Otkriveno zbog čega je Karijus katastrofalno branio u finalu Lige šampiona!

Lavina kritika i osuda zapljusnula je Ramosa, te on je grubijan, loš čovek, "namerno je povredio Salaha, namerno nokautirao Karijusa", svašta se moglo čuti od završetka meča adresirano na kapitena Reala.

Ovaj se konačno oglasio, odgovorio na udar koji se sručio na njega, ironično poručio da "još fali da ga optuže za prehladu Firmina", nesvesno pomalo uvlačeći Brazilca u celu priču, pa se sad i ovaj javio, osetio se prozvan.

Brazilac tek nije birao reči.

- Gledam da ne komentarišem previše sve što se desilo, ali hajde da kažem da Ramos ima takav stav jer je šampion, mada mislim da je idiot zbog tog komentara koji je dao - rekao je Firmino novinarima na pres konferenciji pred prijateljski meč Brazila sa Austrijom u nedelju.

Srce nije za Ramosa: Firmino i Nejmar slave gol protiv Hrvatske Foto: Tanjug/Ap

Da podsetimo, Ramos je izjavio sledeće: "Samo još fali da me optuže da sam kriv za prehladu Firmina, jer je kap mog znoja pala na njega".

Firmino je odgovorom očigledno stao na stranu svih onih koji ne misle dobro o Ramosu, zaštitnički se poneo prema saigračima koji su "stradali" od Ramosove ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA