≫ 

Predstavljamo Grupu C na Svetskom prvenstvu u Rusiji (VIDEO)

Francuska slovi za velikog favrita u grupi sa Australijom, Danskom i Peruom

  • 0

Francuska fudbalska reprezntacija dugo važi za jednu od najboljih na svetu, međutim potvrde kvaliteta u vidu visokog plasmana na nekom od velikih takmičenja dugo već nema nema.

Poslednji i jedini put "Trikolori" su bili osvajači Mundijala 1998. godine, u svojoj zemlji, predvođeni Zinedinom Zidana, posle toga je njihov put na Mundijalima uglavnom bio prekidan u ranim fazama takmičenja.

Poimence, Dešamov tim deluje moćno, ofanziva je "da se smrzneš", tu su Grizman, Mbape, Žiru, na golu Loris, u odbrani Varan, Umtiti, u vezi Pogba...

Upravo zbog ovakvih imena mnogi vide Francuze u završnoj fazi turnira, međutim moraće "Trikolori" da individualni kvalitet stave u službu tima ako misle da se domognu visokog plasmana, u suprotnom...

U grupi sa Francuzima su još Australija, Peru i Danska koji su, realno, kvalitetom ispod Francuza, pa će se između ova tri tima tražiti jedan za prolaz u nokaut fazu.

Predstavili smo sve četiri reprezentacije, pogledajte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA