≫ 

Blamaža Liverpula: Predstavili igrača od 60 miliona evra, a transfer propao!

Požurili su u engleskom klubu, na kraju ništa od realizacije

  • 0

Poradovali su se u Liverpulu da su dobili drugo veliko pojačanje ovog leta, Francuz Nabil Fekir (25) je već ispozirao u slavnom dresu, prošao lekarske preglede, međutim od transfera neće biti ništa - propao je!

>>> Samo dva dana posle gubitka finala LŠ, Liverpul doveo pojačanje za 50 miliona evra! (FOTO) (VIDEO)

Kako je saopšteno iz Liona, kluba za koji igra reprezentativac Trikolora, nije došlo do dogovora dve strane, pa će fudbaler i naredne sezone igrati za dosadašnji klub.

- Iako je je Liverpul bio prioritet za transfer Nabila, na naše zadovoljstvo moći ćemo da računamo na kapitena i u sezoni 2018/2019 - poslata je poruka iz Liona u trenucima kada su svi već upislai transfer kao završenu stvar.

Iako nema pouzdanih informacija zbog čega transfer nije realizovan, pretpostavlja se da dve strane nisu našle "zajednički jezik" u vezi sa obeštećenjem za fudbalera koji je čitavu karijeru igrao za Lion.

Prema pisanju francuskih i engleskih medija Lion je za svog najboljeg igrača tražio 60 miliona evra plus bonuse u visini od pet miliona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA