≫ 

Real pronašao novog trenera i šokirao fudbalski svet! (FOTO)

Trostruki uzastoponi prvaci Evrope dobili su novog šefa struke čije ime je potpuno iznenađenje za čitav fudbalski svet jer prethodnih nedelje samo on nije dovođen u vezu sa Madriđanima.

  • 0

Aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Španije, Đulen Lopetegi, novi je novi trener Real Madrida

>>>Legendarni francuski reprezentativac preuzeo Nicu

Kako stvari stoje, Zinedina Zidana koji je podneo ostavku, na klupi Kraljevskog kluba nasledio je Lopetegi koji je u karijeri, pored nacionalnog tima Španije, vodio još i Porto.

Njegovo ime, prethodnih nedelja, nije dovođeno u vezu sa trostrukim uzastoponim šampionima Evrope.

Međutim, Lopetegi je ipak postao prvi izbor čelnika Madriđana za razliku od Poketina, Alegrija, Vengera, Antonija Kontea i Joakima Leva koji su bili potencijalni kandidati.

 

Vest je obajvio zvanični šampion Evrope. Saradnja sa španskim stručnjakom je potpisana do leta 2021. godine. On bi trebalo da preuzume klupu Reala nakon završetka učešća reprezentacije Španije na Mundijalu u Rusiji ovog leta.

>>>Zvezda predstavila novo pojačanje: Znam ko je nosio broj 8 pre mene (VIDEO)

Da podsetimo, Đulen Lopetegi je tokom karijere igrao na poziciji golmana. Za prvi tim Reala branio je samo na jednom meču, a u klubu je bio od 1988. do 1991. godine. Pre toga, tri godine je nastupao u Kastilji, bio je i u Las Palmasu, a najdublji trag ostavio je u Logronjesu i Rajo Valjekanu.

Ugovor je potpisan na tri godine, uprkos tome što je Lopetegi nedavno produžio vernost sa reprezentacijom Španije do 2020. godine, što znači da će Real Madrid morati da plati obeštećenje Fudbalskom savezu Španije.

Zanimljivo je i to da je, kao igrač, tri sezone bio član najvećeg Realovog rivala - Barselone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA