≫ 

Idemo u pohod na Ligu šampiona: Stolica zvanično predstavljen u Ljubljani!

Novi trener Olimpije postavio visoke ciljeve na promociji u klubu

  • 0

Fudbalski klub Olimpija iz Ljubljane promovisala je novog trenera Iliju Stolicu koji je već prvog dana u klubu postavio visoke ciljeve za novu sezonu. 

>>>Grobari ga priželjkivali, otišao u Ljubljanu: Stolica je novi trener Olimpije!

Srpski trener  stavio je paraf na dvogodišnji ugovor i najavio da ima visoke ambicije koje želi da ostvari u Ljubljani. Stolica je nagovestio da želi odbranu duple krune, kao i prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

Jasno mi je da sam došao u klub visokih ambicija. To je bio i presudni faktor da se opredelim za ovu avanturu. Od trenutka kad me je Olimpija kontaktirala, pogledao sam veliki broj utakmica, upoznat sam s kvalitetom sadašnjeg tima. Osvajanje duple krune minule sezone je fenonenalan uspeh, moramo da nastavimo tim tempom, kako bismo i naredne takmičarske godine uživali u tom uspehu - istakao je Stolica, na stadionu „Stožice“.

Stolica je sa sobom poveo i petoricu pomoćnika, s kojima je sarađivao u Voždovcu i Vojvodini, a reč je o pomoćnicima Aleksandru Linti i Goranu Sretenoviću, kondicionom treneru Dušku Koraću i stručnjaku zaduženom za rad sa golmanima, Miljanu Vesiću.

Olimpija je klub sa velikom tradicijom i bazom navijača, zaslužuje najbolje rezultate. Oni su uvek merilo uspeha. Postoje različiti načini kako da se do uspeha dođe. Obećavam da ćemo igrati agresivan fudbal, pokušaćemo da dominiramo na svakoj utakmici.

- Imamo četiri sedmice da se pripremimo za kvalifikacije. Uradićemo sve što je do nas da brzo izgradimo konture ekipe. Jedva čekamo prvi meč u pohodu na Ligu šampiona - dodao je Stolica, koji je na Tviter profilu Olimpije predstaljen na originalan način, što se da videti na naslovnoj fotogrrafiji.

Olimpija će za nedelju dana dobiti protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a jedan od mogućih rivala je i prvak Srbije Crvena zvezda.

Da podsetimo, po završetku Super lige bilo je najava da će naslediti Miroslava Đukića u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA