≫ 

U Bosni uhapšen Zdravko Mamić!

U Hrvatskoj su rešeni da Mamića stave iza rešetaka

  • 4

Funskcioner zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić uhapšen je u Bosni i Hercegovini.

>>>Kosovarski boj u Švajcarskoj: Sevale pesnice, polomljena rebra i arkade posle opšte tuče fudbalera! (FOTO) (VIDEO)

Kako prenosi Žurnal.info, pozivajući se na izvore iz policije, Mamić je uhapšen na području Međugorja, a na osnovu međunarodne poternice koju je u sredu osuđen na šest i po godina zatvora i tokom dana biće predat sudu BiH.

Da podsetimo, Mamić je dan pre izricanja presude prebegao u BiH, u Međugorje, s obzirom na to da poseduje i državljanstvo te zemlje.

Bosanskohercegovački odlejak Interpola u sredu je objavio da je primljen zahtev Republike Hrvatske za privođenje Mamića po poternici koje su raspisale vlasti u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raka

    14. jun 2018 | 13:38

    Otiso da se ispovidi i ovi ga uhapsili 😂 sramota

  • zoran

    14. jun 2018 | 14:59

    to je sramota, ipak je on legenda balkanskog fudbala.

  • Deni

    14. jun 2018 | 19:11

    To je normalna procedura, Mamic ce biti pusten sigurno. Covjek je legenda koja je poslovala sa Dinamom u velikom plusu, njega optutuju lopine koje su pokrale i unistile sve sto valja u Hrvatskoj. Koliki je dug vanjski i unutarnji tako male zemlje, racuna se u mlrd, nece da love te vece ribe vec kola lome na Mamicu, Neradi Mamic 1 mjesec vec godinama, sto se prije nisu javili ako nesto nije u redu. Covjek posluje kao nijedna firma u plusu, naravno da ce i sebi platu uzet jer je zasluzio, politicari bi da on milione daje u kasu a da radi za 5000 kuna placu. Nekom je on zasmetao i zele mu opljackat kapital koji je zasluzeno zaradio. Ovo su sve namjestaljke da covjek vise nesmije nista imat vise od vecih lopina. Kad misle pohvatat lopine koje su drzavu opljackale, a ne kola slamat na manjim osobama. Zivio Mamic, sve najbolje ti zelim, istina pibjedjuje, postoji i Medjunarodni sud isto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA