≫ 

Grizman kao Lebron, u TV emisiji objavio gde nastavlja karijeru (VIDEO)

Dugo su na ovaj trenutak čekali navijači Atletika

  • 2

Najbolji igrač i strelac Atletiko Madrida Antoan Grizman je prelomio - ostaje u tom klubu i naredne sezone!

Navijači "jorgandžija" tako napokon mogu da odahnu, njihov miljenik je između ponuda koje imao i ostanka u klubu izabrao ovo drugo, međutim način na koji je saopštio odluku nije naišla na odobravanje upravo Atletikovih navijača.

Naime, Grizman je to uradio kao svojevremeno NBA zvezda Lebron Džejms kada je iz Klivlenda prelazio u Majami, u TV emisiji pod nazivom "odluka", s tim da Francuz nije "išao" uživo, već je imao snimljen sadržaj koji je potom, na kraju polučasovne emisije na španskoj "Movistar" televiziji, obnarodovan.

Ipak, španski novinar Giljem Beleg otkrio je da je Grizman pripremio dva video klipa - jedan u kome obaveštava navijače da ide iz Atletika i ovaj koji je pustio, da ostaje u klubu.

Navijači Barselone razočarani su epilogom, verovali su da će Francuiz prihvatiti ponudu Katalonaca, sa druge strane fanovi Atletika slave odluku napadača, mada nije mali broj onih koji su iritirani njegovim odugovlačenjem.

U svakom slučaju, evo šta je sjajni napadač Trikolora poručio pošto je stavio tačku na neizvesnost.

- Moji navijači, moj tim, moja kuća - ispisao je uz video na kom stoji ispred stadiona Atletika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA