≫ 

Zvezda može na Dinamo, Seltik, Ludogorec, Legiju... Potrebna joj je velika sreća na žrebu za Ligu šampiona

Saznaćemo u 12 časova ko će biti rivali crveno-belih u 1. i 2. kolu kvalifikacija za najelitnije klupsko takmičenje

  • 13

Fudbaleri Crvene zvezde dobiće u podne rivala za 1. i 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto će u Nionu biti održan žreb za oba kola. Zvezda je u prvom kolu nosilac i dobiće znatno lakšeg rivala, mada i tu ima rivala koji bi mogli da budu problematični.

Ali, u 2. kolu šampion Srbije neće imati povlašćen status na žrebu, pa može da izvuče mnogo jačeg rivala. Među njima je nekoliko ozbiljnih klubova, koji su redovni učesnici evropskih takmičenja.

Žreb bi Zvezdu mogao da spoji i sa Dinamom iz Zagreba u 2. kolu i to bi sigurno bio meč visokog rizika i "više od igre". Pored njih, potencijalni rivali Zvezde u 2. kolu su Ludogorec (Bugarska), Seltik (Škotska), APOEL (Kipar), Legija (Poljska), Astana (Kazahstan), Karabag (Azerbejdžan), BATE Borisov (Belorusija), Šerif (Moldavija) i Malme (Švedska).

Ipak, pre toga crveno-beli moraju da prođu prvu rundu takmičenja, a rivala će takođe saznati na današnjem žrebu. Tu se i zna kojih šest mogućih rivala čeka Zvezdu na žrebu.

Spartak Trnava (Slovačka), Valeta (Malta), Alaškert (Jermenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks Jurmala (Letonija) i Flora Talin (Estonija).

VIDEO Predstavljanje najvećeg pojačanja Crvene zvezde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA