≫ 

Partizan izabrao polufinalistu Kupa za prvog rivala na pripremama!

Crno - beli će igrati pred odlazak u Sloveniju meč u Zemunu protiv Mačve

  • 2

Dan pred put u Sloveniju, gde će biti odrađen drugi deo priprema za predstojeću takmičarsku sezonu, Partizan će odigrati i prvu prijateljsku utakmicu od početka priprema. Protivnik je ekipa Mačve iz Šapca, koja će gostovati u sportskom centru crno-belih u Zemunu od 11 časova. Meč će ovoga biti zatvoren za javnost.

>>> Partizan radi na pojačanjima: Čekaju se još centralni defanzivac, desni bek i krilni vezista

Naravno, pomenuta utakmica neće poslužiti samo kao test timu iz Humske u tekućim priprema, već i kao svojevsrni “filter” u skraćivanju spiska fudbalera, koji će uopšte dobiti priliku da putuju u slovanačaki Ptuj, na drugu fazu rada.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan trenutno ima nagomilan igrački kadar, što zbog novajlija koji su nedevano angažovani, što zbog povratnika sa pozajmica. A, kada se tome pridoda i činjnenica da niko, sem Đorđa Jovanovića (Briž), još nije napustio ekipu, jasno je trener Miroslav Đukić ima otežane uslove za rad, jer na treninzima ima preko 30 fudbalera.

Tokom ove sedmice će spisak biti skraćen, a biće ukalkulisana i mogućnost da u Humsku stignu nova pojačanja, sa kojima se uveliko pregovara.

Pored Mačve, koja će crno-bele testirati u Sloveniji, Partizan će odigrati još pet utakmica u Sloveniji, a rivali su mađarski Honved (25. jun), poljska Krakovija (27. jun), ruski Rostov (29. jun), slovačka Žilina (1. jul) i ukrajinska Zarja (3. jul).

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacak

    19. jun 2018 | 11:25

    Pa normalno da ce da igra sa prijateljskim klubom sa kojim i u prvenstvu igra prijateljske meceve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA