≫ 

Đukić prognozirao meč Srbija - Švajcarska: Trener Partizana upozorio Orlove i dao im savet (VIDEO)

Trener Partizana ističe da treba da verujemo u naš tim, ali smatra da će to biti veoma težak meč za izabranike Mladena Krstajića

  • 11

Trener Partizana Miroslav Đukić, u razgovoru za Telegraf dao je prognozu utakmice Srbija - Švajcarska, koju s nestrpljenjem očekuje čitava nacija. U petak od 20 časova puleni Mladena Krstajića će pokušati da pobedom obezbede drugi krug.

Đukić veruje da će biti teška utakmica, ali da treba da verujemo u naš tim, a takođe savetuje i uveren je da će naši igrači biti još čvršći i agresivniji u odnosu na meč protiv Kostarike.

- To će biti jedna teška utakmica, ali svi verujemo u našu reprezentaciju, jer je ušla dobro u takmičenje, to se videlo protiv Kostarike, jer je bila dobra, takmičarska, tvrda i čvrsta utakmica. Mislim da nas protiv Švajcarske očekuje slična utakmica, ali mislim da mi možemo da budemo još bolji, čvršći i agresivniji. Mislim da je to lepa prilika da pobedom protiv Švajcarske prođemo dalje i da budemo tamo gde nam je mesto.

Trener Partizana nije iznenađen što su Švajcarci remizirali sa Brazilom u 1. kolu grupe E.

Brazilci potpuno zaustavljeni od Švajcaraca; Foto: Tanjug/AP

- Nisu me iznenadili, jer su svi videli te Švajcarce i Belgijance kao potencijalne ekipe koje bi mogle da naprave iznenađenje na ovom prvenstvu i prve utakmice potvrđuju da su to ozbiljne reprezentacije, i sigurno da u taj meč moramo da uđemo ozbiljno, ako želimo da pobedimo.

Prisetio se Krstajić i duela 2001. godine kada je naš tim savladao Švajcarce u Bazelu, i to baš golom Mladena Krstajića.

- Mislim da je ova selekcija dosta kvalitetnija i dometi su sigurno veći. Švajcarci u onom momentu nisu bili ekipa koja je mogla da napravi veće domete, dok je ova reprezentacija izgubila samo jedan meč u poslednjih nekoliko godina. Protiv Španije, koja je veoma ozbiljna reprezentacija, smo videli isto da su odigrali dobro, radi se o dobroj selekciji, i treba da budemo oprezni. Ali treba da verujemo u nas to je sigurno, jer imamo dobru reprezentaciju, igrači dobro rade i baš smo dobra ekipa - zaključio je Đukić.

VIDEO: Navijači Srbije stigli u Kalinjingrad i odmah poslali poruku Švajcarskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dengova deca

    21. jun 2018 | 00:24

    Očekujem klopku.Crveni kartoni su već spremni.Nemac je instruisan unapred i znalački odabran.Teorija zavere?Daj bože da nisam upravu.

  • Nbg

    20. jun 2018 | 21:25

    Samo nemoj ti da nas savetujes!!

  • Sasab81

    20. jun 2018 | 21:19

    Nemoj samo on da im daje savte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA