≫ 

Kako zovu Stojiljkovića, Melega i Jovančića? Nova pojačanja Zvezde otkrila koji su im nadimci (VIDEO)

Nikola Stojiljković, Dejan Meleg i Dušan Jovančić izneli prve utiske o atmosferi u novom klubu

  • 0

Novi igrači Crvene zvezde, koji su prošli prvi deo priprema na Zlatiboru, izneli su utiske o novoj sredini u kameru Zvezda TV-a. Stojiljković, Meleg i Jovančić su ispričali da su sjajno prihvaćeni od strane saigrača i stručnog štaba, a takođe su otkrili i koji su im nadimci.

- Dok ne izađem na teren, ovde je sve super, prezadovoljan sam, ali pravi osećaj je kada izađem na teren - bila je izjava Stojiljkovića.

- Svi mi novi igrači smo sjajno prihvaćeni od strane uprave, stručnog štaba, sjajna je atmosfera i mislim da je to najbitnije za Crvenu zvezdu u ovom trenutku - rekao je Meleg.

- Pravo tek dolazi i tu su velika očekivanja, ali za sada je sve odlično, dobra je atmosfera, super smo prihvaćeni - poručio je Jovančić, a onda se Meleg uključio da nije bilo tradicionalne dobrodošlice gde novi igrači moraju da pevaju pred svim igračima.

- Nismo još pevali - rekao je Meleg, a potvrdio Jovančić.

- Tako je, eksiviramo to za sada, valjda ćemo uspeti do kraja - uz osmeh je rekao, a interesantan komentar na to imao je i Stojiljković.

- Pevaćemo lako posle utakmice kada se pobedi - ističe novi napadač crveno-belih, koji je takođe istakao atmosferu kao bitan faktor za ostvarivanje dobrih rezultata.

- Atmosfera je sjajna, sada kada sam došao uverio sam da je onako kako se pisalo. Drago mi je što je tako i nada se da će tako i ostati - Stojiljković.

Sva trojica otkrila su i koji su im nadimci i kako ih zovu novi saigrači.

- Mene Stojiljko i Stojko, skraćeno - rekao je Stojiljković.

- Mene ceo život zovu Deša, a Jovančić mi je, dok smo igrali u Vojvodini, dao nadimak Meli - kaže Dejan Meleg.

- Mene zovu Jovanča svi, ali pre su me zvali Duca - za kraj je svoj nadimak otkrio i Dušan Jovančić.

Zvezda je na Zlatiboru završila prvi deo priprema, a u jedinoj proveri savladala je reprezentaciju Užica sa 2:1. Već u subotu crveno-beli kreću put Austrije, gde će biti održan drugi deo priprema uz 4 prijateljske utakmice, koje će biti provera za dvomeč u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv letonskog Spartaksa iz Jurmale, protiv koga će prvi meč imati 11. ili 12. jula.

VIDEO: Predstavljanje Nikole Stojiljkovića na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA